2777
2789
عنوان

خیانت پدر بزرگ

741 بازدید | 31 پست

سلام دوستان گلم راهنماییم کنید.مادر بزرگ من بازنشسته ی و خونه و همه داره.چند سال پیش بخاطر ترس از دزد و اینا ازدواج کرد.همسرش هم اومد و خونه مادر بزرگ زندگی کرد.بسیار مرد لجبازیه طوریکه تو این سن هر  دوماه دعوا راه میندازع و میره شهر خودش.حالا ی خانومی ک کارگر مادر بزرگم بوده هی سرراه این اقا میاد و البته اقا هم خوشش میاد و مادریزرگمو اذیت میکنه حسابی مدعی اون خانم شده.مادربزرگ ی بار جلوی خانوم رو میگیره  ودعواشون میشه بعد اون خانومه لج میکنه و بدتر میکنه.حالا مادربزرگم از من کمک خواسته ب نظرتون من میتونم کاری بکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر پیری و معرکه گیری

طفلکی زن ها .

مادربزرگت واسه چی با این آقا رو تحمل می کنه؟

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

خخخخخخ  

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

سر پیری و معرکه گیری😣

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

باید بندازدش بیرون.فهمیده مادربزرگت از تنهایی میترسه داره اذیت میکنه.یه مدت راهش نده خودش تنبیه میشه

هزار تیر حادثه، کمین گرفته در کمان    ولی اگر نخواهد او، یکی رها نمی شود