2777
2789
عنوان

قیمه با زود پز

40719 بازدید | 15 پست

دوستاااان طرز پخت قیمه با زود پزو بهم میگید

الان خبر دار شدم 10 شب مهمون از شهرستان دارم

استرس گرفتتتم ذهنم کار نمیکنه

خونه هم کثیفه دارم جمع میکنم

بعدا قضیه رو میگم که چی به چیه

لطفا طرز پخت قیمه رو بگید

3 نفرن

گوشت رو با پیاز و ادویه مث همیشه سرخ کن  اینو‌ بزن‌به زود پز 

این از این 

بیا تو یه قابلمه دیگه یه پیاز دیگه رو سرخ کن یا تفت بده لپه رو هم اضافه کن قشنگ تفت بده تا وا نره (البته لپه شما به احتمال خیس نخورده است ) با هل و دارچین و غنچه گل محمدی یکم اب اضافه کن تا بپزه 

وقتی گوشت پخت از زودپز به این قابلمه منتقل کن‌ بزار جا بیفته اخر سر گلاب و زعفران اضاف کن 

و لیمو عمانی رو اواسط اضافه کن میتونی بشکنی پوستشو با هسته هاش بندازی دور فقط خود لیمو رو استفاده کنی 

📍 ایـن حسـاب کـاربـری واگـذار شـده اسـت 📍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گوشت و پیاز تفت بده تو زود پز .لپه هام چند دقیقه بخیسون با گوشت تفت بده و ادویه و رب و گوجه رنده شده اضافه کن درشو بزار تا خوب گوجه سرخ شه و روغن بیوفته بعد اب به اندازه اضافه کن و درشو محکم ببند حداقل ۱ ساعته باید بمونه اخر سر نمک بزن به گوشت حواست باشه به زودپز.بعد کنارشم سیب زمینی سرخ کن بزار 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

سلام. من گوشت رو به تعداد میشمارم. مثلا برای هر نفر ۶ تا. بسته به اندازه تکه های گوشت داره.

میریزم اول تو آب کم. میزارم رو حرارت. ۵ دقیقه بجوشه، کف و ایناش خارج بشه.

بعد آبکش میکنم و یه آب سرد میگیرم روش که تمیز شه.

داخل زودپز، یه کم روغن میریزم. نصف پیاز کوچیکو خلالی میکنم. تو روغن تفت میدم. بعد زردچوبه میزنم. بعد گوشتارو اضافه میکنم. ده دقیقه تفت بخوره تو پیاز. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب جوش میریزم و یه چوب دارچین هم میندازم و درشو میزارم. وقتی رفت رو حالت زودپز، زیرشو کم میکنم.

همزمان، لپه رو میزارم تو یه قابلمه جدا که بپزه. اگه خیس تکردی، یه خیار درسته رو از وسط نصف کن و بنداز توش که نفخشو بگیره. یه رب بجوشه بسه. اگه لپه ات دیرپزه، که بیشتر بجوشه

دوسه تا لیمو عمانی هم همون اول تو آب جوش خیس کن بزار کنار.

بعد از نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه (اگه گوشت گوساله است. اگه گوسفندیه،زمان کمتر) زودپزو خاموش میکنم و درشو باز میکنم. گوشت به حالت نیمه پز باید دراومده باشه. لپه رو هم آبکش میکنم بهش اضافه میکنم.

بعد رب رو تو روغن و زردچوبه تفت میدم و به مخلوط گوشت و لپه اضافه میکنم.لیموهرو هم با چنگال چنتا سوراخ بزن و بنداز توش.یه کم نمک میزنم.نه خیلی. دوباره روشن میکنم. تو حالت زودپز.

بعد از ۲۰ دقیقه، چک میکنم. اگه گوشتش پخته بود، که هیچی. فقط اگه آبش زیاد بود، اگه وقت داشتی، زیرشو کم کن که بیشتر جا بیفته، اگه وقت نداری، درشو نیمه باز میزارم که آبش بخار شه یه کم و غلیظ شه.

اگرم دیدم گوشتش نپخته، دوباره یه بیست دقیقه اینا میزارم رو حالت زودپز که بپزه. آخر سر هم نمکشو اندازه میکنم. و فلفل سیاه میزنم.

گوشتو بپز تو زودپز بعد لپه رو جدا بجوشون بعد آبشو خالی کن

وقتی گوشتت پخت در زودپزو باز کن لپه ها بریز 

ده دقیقه موند در زود پزو باز کن وگرنه له میشه

بعد لیمو امانی که خیسوندی رو بنداز داخلش

چوب دارچین و هل هم بنداز توش

بزار جا بیفته

آخرشم زعفرون بزن

بچه هااا راستی آبلیمو ندارم لیمو امانی کافیه؟؟؟

بله کافیه 

اینکه رنگش تیره میشه احتمالا یا ربت سیاهه یا دارچین باعثش میشه 

که مهم نیست خب تیره باشه 

زعفران‌ رو‌ با یه تیکه یخ بزار بمونه قشنگ رنگش قرمز بشه یا با گلاب یا اب جوش یه ربع قبل خاموش کردن‌بریز 

اگه تو قابلمه همشو میپزی که منم معمولا اینجوری درست میکنم مشکلی نداره لپه رو از همون اول بریزی البته به شرط اینکه قشنگ تفتش بدی 

وگرنه وا میره 

لیمو امانی هم ممکنه باعث تیزه شدن رنگ قیمتون بشه یا فلفل سیاه که خب نمیشه نزد باید بزنی 

و‌لی رنگی هم شاید چون‌ری رو‌قشنگ تفت نمیدی تا رنگ باز کنه