سلام. من گوشت رو به تعداد میشمارم. مثلا برای هر نفر ۶ تا. بسته به اندازه تکه های گوشت داره.
میریزم اول تو آب کم. میزارم رو حرارت. ۵ دقیقه بجوشه، کف و ایناش خارج بشه.
بعد آبکش میکنم و یه آب سرد میگیرم روش که تمیز شه.
داخل زودپز، یه کم روغن میریزم. نصف پیاز کوچیکو خلالی میکنم. تو روغن تفت میدم. بعد زردچوبه میزنم. بعد گوشتارو اضافه میکنم. ده دقیقه تفت بخوره تو پیاز. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب جوش میریزم و یه چوب دارچین هم میندازم و درشو میزارم. وقتی رفت رو حالت زودپز، زیرشو کم میکنم.
همزمان، لپه رو میزارم تو یه قابلمه جدا که بپزه. اگه خیس تکردی، یه خیار درسته رو از وسط نصف کن و بنداز توش که نفخشو بگیره. یه رب بجوشه بسه. اگه لپه ات دیرپزه، که بیشتر بجوشه
دوسه تا لیمو عمانی هم همون اول تو آب جوش خیس کن بزار کنار.
بعد از نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه (اگه گوشت گوساله است. اگه گوسفندیه،زمان کمتر) زودپزو خاموش میکنم و درشو باز میکنم. گوشت به حالت نیمه پز باید دراومده باشه. لپه رو هم آبکش میکنم بهش اضافه میکنم.
بعد رب رو تو روغن و زردچوبه تفت میدم و به مخلوط گوشت و لپه اضافه میکنم.لیموهرو هم با چنگال چنتا سوراخ بزن و بنداز توش.یه کم نمک میزنم.نه خیلی. دوباره روشن میکنم. تو حالت زودپز.
بعد از ۲۰ دقیقه، چک میکنم. اگه گوشتش پخته بود، که هیچی. فقط اگه آبش زیاد بود، اگه وقت داشتی، زیرشو کم کن که بیشتر جا بیفته، اگه وقت نداری، درشو نیمه باز میزارم که آبش بخار شه یه کم و غلیظ شه.
اگرم دیدم گوشتش نپخته، دوباره یه بیست دقیقه اینا میزارم رو حالت زودپز که بپزه. آخر سر هم نمکشو اندازه میکنم. و فلفل سیاه میزنم.