2777
2789
عنوان

پویان و نیل

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
خیلی خوشگلن جفتشون اما بی حیان

دست جراح درد نکنه😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تا وقتی لطمه به بچه ها نزنه مربوط نیست   کار س ک س ی میکنن  همه میبینن  

عزیزم بچه که نباید اینستا داشته باشه 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه که نباید اینستا داشته باشه 

مگه ندارن؟؟؟این همه بچه ریخته 

هر کاری دوست دارنن بکنن اما پخش نکنن  

هر کی سبک زندگی خودشو داره 

اما یه عده گند زدن به زندگی همه مردم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مگه ندارن؟؟؟این همه بچه ریخته  هر کاری دوست دارنن بکنن اما پخش نکنن   هر کی سبک زندگی خو ...

عجبا از تفکراتت باشه تو درست میگی

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

حالا شما میگی چیکار کنیم؟ نمیشه که همش بشینیم و از زمین و زمان،غر بزنیم. با غر غر کردن شما هم هیچ اتفاقی نمیوفته.پویان و نیلی به کارشون ادامه میدن،ممکنه چند تا جوون هم ببینند. کاریش نمیشه کرد.

به نظر من،بهتره کسایی که فکر میکنند کار اینا زشته و نگران خودشون یا بچه هاشون اند،اینستاشون رو غیر فعال کنند و برای بچه هاشون،گوشی موبایل ساده بگیزند. دیگه اون پویان که نمیاد کلیپشو تو خونه شما پخش کنه

والله اینقدر که بچه های کوچیک ما،گوشیهای هوشمند دارند،همون خارجیهایی که مدام ازشون بد میگن،بچه هاشون اصلا مثل بچه های ما،میمون مقلد دنیای مجازی نیستند

چند بار دیدم..یادم نمیاد دقیقا کجا گفته

😂😂😂 اره عیب نداره همشهری دیگه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی