2777
2789
عنوان

پویان و نیل

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احترام!!!سبک زندگیشون پخش تو فضای مجازی هر کاری میخان بکنن به نمایش نزارن چند تا بچه میبینن اونام یا ...

بیخیال 😉خداییش این جمله ی بیاید به سبک زندگیه هم احترام بذاریم دیگه زیادی کلیشه ای شده فقط رد شو

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
عجب!!!گفتم که اینستا پره نخای ببینی هم دیده میشه

Khob ta baz nakoni k pakhsh nmishe azizm

Koln didi baz nakon clipashuno

منم بالاخره تصميم گرفتم خوش تيپ شم😅❤️ وزن شروع ٦٩.... وزن فعلي ٦٧.... وزن هدف تا عيد ٥٠ 💪🏻✌🏻👊🏻
احترام!!!سبک زندگیشون پخش تو فضای مجازی هر کاری میخان بکنن به نمایش نزارن چند تا بچه میبینن اونام یا ...

من اصلا نمیدونم‌اینا که میگی کی هستن ولی فقط تصور کن اینا ایرانی نبودن اونوقت کلیپاشون  رو  کسب نمیدید یعنی شما تا حالا تو اینستا با کلیپ های خارجی که خلاف اعتقادات مون هست مواجه نشدی؟ خوب اینا گناهشون اینه ایرانی ان با اون اعتقادات!

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
Khob ta baz nakoni k pakhsh nmishe azizm Koln didi baz nakon clipashuno

شما اپدیت کردی اینستاتو؟؟؟وارد که بشی پربازدیدها خود به خود باز میشه من به شخصه هیچ شاخ یا سلبریتی و فالو نکردم و نمیبینمشون

من برا خودم نمیگم فقط مشکل اون دختر پسر نووجونن که به تقلد از اینا این کارارو انجام میدن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نیلای مستر باربد همه جا حرف از تو میزنه شیطون. خخخخ

تو تاپیکاشو میگی🤔 خو چون شیرازیه منم شیرازیم😂 من شدم قسم راسته این😟😂 دیگه ‌کجا گفته

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی