2777
2789
عنوان

کسی هست که بچه ی سه چهارساله ش شبا پوشک بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 52 پست
متولد 93است 

پسر من 91 هست نیمه اولی هست پسرم ازبهاری  که سال بعدش میخواستن برن پیش دبستانی بهشون یاد دادم 

ببین من اولها میرفتم باهاش وبهش یاد میدادم چطور شلنگ بگیره وبشوره دستشویی کوچیک که مشکلی نیست 

دستشویی بزرگ هم بهش گفتم بایک دست شلنگ بگیر بادست دیگه خودت بشور 

بعد بیا دستهات بامایع بشور وبیا بیرون 

بعدش خودم چک میکردم تا خوب شسته باشه 

یواش یواش خودش می رفت ومییومد من گاهی چک میکردم تا خوب شسته باشه 

ببخشیداحساس کردم  خیلی واضح توضیح دادم خخ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من نزدیک یکسال بعد اینکه از پوشک گرفتمش شبا پوشکش میکردم تا 3 سال و هفت ماهگی آخه وقتی نصفه شب م ...

ممنون عزیزم مفصل تایپ کردی وتوضیح دادی

بله پسرمنم لج میکنه گریه میکنه چرا منو از خواب بیدار میکنی میبری دستشویی ولی اگه سزجاش لباساشو عوض کنم اصلا متوجه نمیشه

فقط بچه ی من اینجوری نیست پس و واقعا بچه ها باهم فرق دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من 91 هست نیمه اولی هست پسرم ازبهاری  که سال بعدش میخواستن برن پیش دبستانی بهشون یاد دادم&n ...

خیلی خوب توضیح دادی من هم این کار را کردم دیدم دستش نمی‌رسه ادامه ندادم گفتم یکم بزرگتر بشه بعداً  نگران پی پی اش هستم بره مدرسه چیکار کنم

خواهرمن پسرش امسال میره پیش دبستانی با این‌تفاوت که اون فقط توی پوشک پی پی میکنه فکر کن یه بچه ۵سال ...

نه سهیلا جان من مثل خواهرت فکر نمیکنم واتفاقا ناراحتم که چرا نتونستم کامل از پوشک بگیرمش که الان متوجه شدم خورذن مایعات زیاد و سنگین بودن خوابشم ربط داره به این موضوع

ممنون عزیزم مفصل تایپ کردی وتوضیح دادی بله پسرمنم لج میکنه گریه میکنه چرا منو از خواب بیدار میکنی م ...

دخترم تا همین چند وقت پیش تو تشکش جیش میکرد رختخوابش را جمع کردم پتو انداختم زیرش نصف شبها هم که خودم میرم دستشویی اون را هم میبرم الان دیگه شبها جیش نمیکنه

دخترم تا همین چند وقت پیش تو تشکش جیش میکرد رختخوابش را جمع کردم پتو انداختم زیرش نصف شبها هم که خود ...

باردارم هستی حتما کلی سختی کشیدی برای همین جیش شب دخترت

منم یه پسر یکساله دارم نصف شبا اولی که گریه میکنه کوچیکه بیدار میشه هردو با صدای بلند گریه میکنن اوضاع خونمون دیدنی میشه!!

باردارم هستی حتما کلی سختی کشیدی برای همین جیش شب دخترت منم یه پسر یکساله دارم نصف شبا اولی که گریه ...

انقد فرش و پتو شستم خسته شدم اخر رختخوابش را جمع کردم باهاش دعوا کردم گفتم تو این پتو زشتهامی‌خوابی  چون تو شبها جیش می‌کنی هرشب جیش میکرد از اون موقع کمتر جیش می‌کنه البته نصف شبها میبرمش جیش میگیرند اوایل مقاومت میکرد اما خودم هم میرفتم دستشویی ومیگفتم متهم جیش دارم 

بیشتر از ده روز شبا پوشک نکردم ودوسه بار بردمش دستشویی بازم جاشو خیس کرده درمونده شدم اگر باعث اسی ...

باز بارش وقتی هم جاش خیس شد اصلا واصلا بچه رو دعوا نکن و اصلا هم نگو چرا جات خیس شده 

انگار هیچ چی نشده باید صبور باشی یاد میگیره 

احتمالا قبلا یا دهواش کردی یا اینکه بهش یاد اوری کردی که وای جات خیس شد 

باید خیلی طبیعی رفتار کنی به رو خودت نیاری بچه ها زرنگن حتی واکنش رو از رو حالات صورتتم می خونن 

بیشتر از ده روز شبا پوشک نکردم ودوسه بار بردمش دستشویی بازم جاشو خیس کرده درمونده شدم اگر باعث اسی ...

شبها بغل بچه ت بخواب شاید بترسه....من هر وقت میخواد بخوابه میبرم دستشویی بعد میخوابه....دوساعت قبل خوابش هم چای و هندونه و چیزای آبدار بهش نمیدم...اول اینجوری بود دیدم از دادن چیزای آبداره بعد که حواسم رو جمع کردم دیگه جیش نکرد ...تا بیدار هم میشه سریع میبرمش

نه بابا خب دو سال و نیمگی شروع کردی دیگه همون موقع وقت مناسب بوده ولی بدن کوچولوت همکاری نمیکنه  ...

نه از نظر علمی بدن بچه از 18 ماهگی آماده میشه واسه از پوشک گرفتن هرچی زودتر این مار انجام بشه بدن بیشتر تطبیق میده خودشو دو سال و نیم دیره 

البتع مثل حرف زدن و راه رفتن و... بعضیا زودتر از 18 ماه بعضیام دیرتر به این آمادگی میرسن اما بهتره همون 18 ماهگی شروع شه

مهد کودک خودش یاد میده 

خودم به شخصه دوست نداشتم کسی تومهداین کاربراش بکنه وپسرمم حساس خودش تواین چیزها برای همین یادش دادم 

امابله اونجا هم مواظب هستن وحتی پسرم دستشویی میخواست بره بااینکه خودش کاراش انجام میداد اما بز اونها پشت میموندنن ومواظب بودن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود