2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره سونوهم رفتم هیچی نمونه بود ولی بخاطر چسبندگی و مشکلات قبلی و اینکه توهفته نهم سقط شدوخونریزی ندا ...

اولین باره میشنوم بعد سقط سریع اقدام کنی ،حداقل یه ماه تقویت بشی ،  منم دو ماه پیش سقط داشتم ، همیشه قبل بارداری تو پریودی درد شدید داشتم ولی این دوماه دردم کم شده بود ،

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

دارم ژله میخورم 

چند ساعت بعدم میریم پاگشا لی لی لی لی 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
اولین باره میشنوم بعد سقط سریع اقدام کنی ،حداقل یه ماه تقویت بشی ،  منم دو ماه پیش سقط داشتم ، ...

اخه من مشکل دارم. یکی از تخمدانهمم فولیهاش خیلی کوچیکه کلا امیدی بهش نیست الان موندم چیکارکنم مرسی عزیزم که جواب دادی شایدخونریزی کنه دردش کمترشه

اخه من مشکل دارم. یکی از تخمدانهمم فولیهاش خیلی کوچیکه کلا امیدی بهش نیست الان موندم چیکارکنم مرسی ع ...

شاید عزیزم انشالله زودتر خوب بشی

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟