2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از دلتنگی شوهرم بلند گریه کردم تو اتاقمون مثل اینکه صدام رفته پایین از پنجره اتاق خواب .مادرشوهرم الان اومد خونمون اونم با من گریع کرد .برادرشوهرم مجرده اومد در زد گفت بسه به مادرشوهرم گفت من تو رو فرستادم بگی شام بریم بیرون خودت هم نشستی گریه میکنی 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
یه ماه پیش سقط داشتم الان موعدمه ولی فقط درده با دوسه تالک قهوه ای دردش وحشتناکه

کامل دفع شد جنینت ؟

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
شوهرت کجاست 

رفته سفر کاری

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
از دلتنگی شوهرم بلند گریه کردم تو اتاقمون مثل اینکه صدام رفته پایین از پنجره اتاق خواب .مادرشوهرم ال ...

آخی عزیزم ...دلتنگی خیلی خسته ....امیدوارم به زودی برگرده پیشت

اگه میشه واسه  حاجتم از ته ته ته  دلت یه صلوات بفرست واسم ❤
آخی عزیزم ...دلتنگی خیلی خسته ....امیدوارم به زودی برگرده پیشت

ممنون انشالله

کامل دفع شد جنینت ؟

اره سونوهم رفتم هیچی نمونه بود ولی بخاطر چسبندگی و مشکلات قبلی و اینکه توهفته نهم سقط شدوخونریزی نداشتم زیاد دکترگفت ازهمین ماه اقدام کن حتی قبل پریودی اول چون ممکنه دیگه باردارنشی ولی نمیدونم الان چرادردش هست ولی هیچی نمیاد

برنامه من خیلی شلوغه. امشب باید دوتا عروسی برم و سه تا لباس دوختم. الانم مشغول تمرین رقصم

حالا وای وای وای وای وای

حالا دس دس دس دس دس دس🙆🙆🙆🙆

کِ گوتَه تو زشتی,تو دِ قِلَم نازِکتِری و دِل وِم نِشتی