2777
2789
عنوان

جگرم خون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 55 پست

بگو باشه ولی در عوضش حق طلاق و حق حزانت و حق خروج از کشور میخوام. اینارو بگی عمرا دیگه بخواد

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

عزیزم یه کلام میگم این آقا مرد زندگی نیست

انگار دنبال بهونه است

حالا هم اتفاقا تو باید شرط و شروط بزاری 

قبولم نکرد یه تیپا بزن دم ... پرتش کن بیرون

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار شوهر منم گیر داده بود منم این شرطارو گذاشتم بیخیال شد. البته شوهرم همشو نمیخواست ببخشم چون زیاده مهریم گفت کمش کن

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
بگو باشه ولی در عوضش حق طلاق و حق حزانت و حق خروج از کشور میخوام. اینارو بگی عمرا دیگه بخواد

آفرین.‌این فکر خوبیه.

بگو برای اینکه زندگی مون قشنگ بشه، شمام این حقارو به من بده

عزیزم گوش کن حرفمو بد نمی‌بینی .تو که نمیخوای جداشی.بزن ب در بی‌خیالی همین الان ی آهنگ شاد بزار برقص فکر کن وجود ندارع.. برو خرید کن این ی قسمت زندگی تو فراموش کن اگه میتونی گوشی تو خاموش کن .دلش بخوادت میاد نخواد می‌ره ولی اینکه تو بزور بخوای باهاش منطقی باشی یا خودتو اذیت کنی فقط اوضاع و خراب می‌کنه حتی باهاش دعوا هم نکن این مدت.موفق باشی

بگو حق طلاق بهت بده تا ببخشی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بگو حق طلاق بهت بده تا ببخشی

نمیده

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

من اگ. جای شما بودم و همسرمم دوست داشتم میگغتم باشه عزیزم مهریه رو.میبخشم

شماهم حضانت بچه های اینده و.حق طلاق رو.بهم بده 

بعدم با خوش رویی و خنده میگفتم فقط بخاطر اینکه زندگیمون قشنگتر شه

بعدم شرط کارکردنتو.محضری ثبت کن

کاربر قدیمی ام.😎سال ۹۲ عضو شدم😘.کاربریمو ترکوندن😐
من اگ. جای شما بودم و همسرمم دوست داشتم میگغتم باشه عزیزم مهریه رو.میبخشم شماهم حضانت بچه های اینده ...

قبول نمیکنه

زرنگه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷