2777
2789
عنوان

دوتا هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 141 پست
عقد

خب دیگه بابا بهتر ک عروسی نکرده. اون لیاقت تورو نداشته. خلایق هر چ لایق. جدا شو ازش. 

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
واگذار کن به خدا همچین چوبش رو بخورن

ینی میبینم اون روزا رو

برادرم عازم اروپا بود برای همیشه. روز اول عید یه دعوایی راه انداخت ک من اصلا نفهمیدم برادرم کی رفت چطور رفت.... بخدا حقم نبود انقد بسوزم

نگو هرزه ها همو پیدا کردن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی  چی کجا کی😐

مدرسان شریف 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

قربونت برم این آدما اصلا ارزش فکر کردن ندارن 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
😆

^__^

دلم برا خودم میسوزه

عزیزم 

بد دردیه می فهمم اما سعی کن قوی باشی و بهش نشون بدی که ارزشی برات نداشته 

استاتر جون اگه رفته دنبال یخ زن دیگ۶ تو بیخیالش شو طلاق گرفتی خوب کردی بخاطریه انسلن که بی ارزش کرده خورش لازم نکرده بسوزی ۲۰ سالته چرا اینقد حرص میخوری  الان در چ حالی هستی منظورمه درس میخونی طرکاری یا خونه بابات؟

اون میدونسته شوهرت متاهله؟ یا شوهرت گفته مجرده؟

قبلا دوست بودن دختره اینو ول میکنه میره شوهر میکنه بعد جدا میشه تا جدا میشه میاد سراغ شوهر من و شوهرمم با سر برمیگرده پیشش

کلی هم ب من تهمت و دروغ و فحش بست ک دممو بزارم رو کولم و بدم.....