2777
2789
عنوان

تنهایی

94 بازدید | 9 پست

خانومها  متاهل شما تنهایی راحترین یا با دوستاتون اگه بخواین برین بیرون یا جایی.تجربه به من ثابت کرده ک باهرکی صمیمی شدم تو زر از اب در اومده‌نمیدونم چیکار کنم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تنهایی متنفرم 😶 

همیشه با دوستام یا همسر 😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

دوستی ک امتحان شو پس داده باشه قبلا ...

و الا هر کسی قابل اعتماد نیست 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تواین دور زمونه تنها باشی شرف داره تا هزارتا دوربرت باشه اما همه به ظاهر دوست وآخر سرهم بهت نارو بزنن

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

ادم دوستو تو مسافرت میشناسه متاسفانه دوستی های الان همش از رو هم چشمیه یا برتری وگرنه تو سختیا به ادم کمک میکردن  بهرحال تنهایی بهتره یا خانوادت همین وگرنه دوستی قابل اعتماد مال بیس سی سال پیشه

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★