2821
2789
عنوان

خرید عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 54 پست
😂😂اونم دوست نخواهد داشت خوب

آرکوپالام رو هم چندسال پیش خریده بودن من گفتم نمیشه هم آرکوپال هم قاشق بدین به من برا خواهرم به سلیقه خودش بخرین.قرار شد قاشق چنگالارو بذارن برا اون.

تیکر تولد عشقمه   برا نی نی دار شدنم دعا کنین
آرکوپالام رو هم چندسال پیش خریده بودن من گفتم نمیشه هم آرکوپال هم قاشق بدین به من برا خواهرم به سلیق ...

خوب اگه توافق کردین پس سرویس جدید بخر ،مدلای ساده و شیکی تو بازار هست

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیا خریدین خب؟

چادر مشکی چادر رنگی چادر سفید

چمدون 

کیف پول کیف دستی 

کفش دمپایی صندل عروس

لباس مجلسی

لباس خواب دوتا سرویس لباس زیر 

پارچه 

تونیک شلوار. 

مانتو شلوار

شال و روسری

لوازم آرایش کلی از همه نوع با جعبه آرایش

مثلا(کرم پودر.پنکیک،لوسیون بدنمی‌کنم،موبر؛تافت،اسپری رنگی مو،مازیک ابرو،رز لب برق لب لاک لب ،ریمل ابرو ریمل مژه،لاک ناخن چندرنگ؛ست پدی کور ومانیکو،ادکلن،اسپری بدن؛،سایه چشم؛برس مو؛خط لب خط چشم،کرم مزطوب کننده و...)

سرویس حوله

دسته گل عروس 

آینه شمعدون

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده
آرکوپالام رو هم چندسال پیش خریده بودن من گفتم نمیشه هم آرکوپال هم قاشق بدین به من برا خواهرم به سلیق ...

مادرتون چقد زود اقدام ب جهیزیه گرفتن کرده شماها هنوز کوچیکین هم از مد میوفته

چادر مشکی چادر رنگی چادر سفید چمدون   کیف پول کیف دستی  کفش دمپایی صندل عروس ...

من اینارو خریدم دیگه نمیدونم چیز دیگع ای هم خواستی بردار مثلا دستگاه اصلاح حتما بردار جون لازمت میشه من برنداشتم ولی پارسال روز زن شوهرم برام خرید

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده