2821
2789
عنوان

خرید عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 54 پست
قاشق چنگال طرح هخامنش بگیرم برا جهیزیه ام؟

به نظرم دیگه طرح هخامنشی قدیمی شده 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قاشق چنگال طرح هخامنش بگیرم برا جهیزیه ام؟

قشنگ نیست 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
به نظرم دیگه طرح هخامنشی قدیمی شده 

به نظرم زشته

چندسال پیش مامانم اینا رو خریده برا جهیزیه من ولی من اصن دوستشون ندارم

تیکر تولد عشقمه   برا نی نی دار شدنم دعا کنین
به نظرم زشته چندسال پیش مامانم اینا رو خریده برا جهیزیه من ولی من اصن دوستشون ندارم

خوب اگه خریده میخوای چه کنی?

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
شما چندسالتونه؟

منم ۱۴ سالگی ازدواج کردم باز خوبی شما همسن شمابدوم دخترم ۱ سال بود

روز و شب قصه ببافی که تورا میخواهد ..باز پیچیده ترین فکرخیالت باشد...توی تنهایی خود فکر مسکن باشی..قرص اعصاب فقط چاره حالت باشد.... 
بذاره برا خواهرم

😂😂اونم دوست نخواهد داشت خوب

منم ۱۴ سالگی ازدواج کردم باز خوبی شما همسن شمابدوم دخترم ۱ سال بود

واااااااای

مادرشوهر منم ۱۴سالگی

خواهرشوهرم۱۵سالگی

تیکر تولد عشقمه   برا نی نی دار شدنم دعا کنین
پدرشوهرم

خب پس هرجی دلت خواست و دیدی لازمته بخر عزیزم 

که بعد پشیمون نشی همین یباره خریدت

منکه مادر شوهرم خودش دست رو بهترینا میزاشت و. اصرار میکرد بردارم

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده