2777
2789
عنوان

پوشك بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 61 پست

بچه من یک ماه نشده هنوز ولی مگه بخوام بخرم چه قدر میتونم بخرم و نکه دارم

من بخرم انبار کنم و یکی دیگه که الان نیاز داره نتونه پیدا کنه خدارو خوش نمیاد

بالاخره یه جوری میکذرونیم و یه جایی  به بعد باید درست باشه

انشالله که شعور مردم و مسیولین اینقدری رشد کنه که اوضاع مملکت اینجوری نشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیز من میدونین دلیل کمبود پوشک چیه؟بازم برمیگرده به مردم. چون تولیدکننده ها ماده اولیه رو با ارز ...

حرفتون كاملا درسته 

خود مردم گروني و تحريم و بقيه رو به وجود ميارن 

الان مثلا پوشك گرون شده و همه ميخرن تموم ميشه

اونوقت چيزي نيس بخريم ماها

از ي طرف ميگيم نه نخريم ك گرون تر نشه

ولي واقعا هستن كسايي ك ميخرن و تموم ميشه و ميمونيم ماها با حوضمون 

من منظورم اينه بد گفتم حرفم رو💋❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه متوجه بشن با خریدن و خریدن فقط باعث گرونتر شدن  میشه تولید کننده هم که میبینه اینجور هی ...

بله كاملا درسته

هر چي بيشتر استقبال بشه بيشتر گرون ميشه

ولي من و شما نخريم بقيه ميخرن اونوقت ما ميمونيم و حوضمون❤️

همه چی گرون شده عزیزم با احتکار پوشک هییبچ جلو نمی افتی.وگرنه باید بری یه عالمه پوشک نوار بهداشتی شیرخشک گوشت روعن برنج و کللللی مواد غذایی دیگه بخری و خونت رو تبدیل به یک انبار کنی،به نطرت سود کردی؟نه والا.کم کم به گرونی عادت میکنیم هول نکنین لطفا .هر چیزی رو به وقتش بخرین.

بچه من یک ماه نشده هنوز ولی مگه بخوام بخرم چه قدر میتونم بخرم و نکه دارم من بخرم انبار کنم و یکی دی ...

ايشالا كه همه چيز درست بشه 

مرسي كه نظر دادي دوست خوبم❤️❤️❤️

همه چی گرون شده عزیزم با احتکار پوشک هییبچ جلو نمی افتی.وگرنه باید بری یه عالمه پوشک نوار بهداشتی شی ...

درست ميگين

ادم اينجوري بايد همه چيز بخره😂

ايشالا كه درست بشه وضعيت

بله كاملا درسته هر چي بيشتر استقبال بشه بيشتر گرون ميشه ولي من و شما نخريم بقيه ميخرن اونوقت ما مي ...

نه عزیزم بقبه هم میمونن و حوضشون.مگر چند تا بسته پوشک میتونی بخری؟میدونی چه حجم بالایی داره؟نهایت بتونی برا دویا سه ماهشون بخری اون یکسالوخورده ای دیگه رو چه میکنی؟

مرسي دوستاي خوبم كه نظر دادين و كمكم كردين

منم فعلا چيزي نميخرم ايشالا تا موقع مناسبش

فقط كمي نگران بودم كه با حرفاي خوبتون نگرانيم رفع شد

ايشالا كه همه ي مشكلات حل بشه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نه عزیزم بقبه هم میمونن و حوضشون.مگر چند تا بسته پوشک میتونی بخری؟میدونی چه حجم بالایی داره؟نهایت بت ...

يه جا هم ميخواد كه اونا رو بذاري توش

ب قول يكي از دوستامون ك نظر دادن خونه ميشه مثل انبار

بله كاملا درسته هر چي بيشتر استقبال بشه بيشتر گرون ميشه ولي من و شما نخريم بقيه ميخرن اونوقت ما مي ...

بله متاسفانه کاملا  درسته حرفتون

ولی اکر همه ما همینحوری فکر کنیم دیکه هیچی تو مملکت نمیمونه

من میگم فوق نبود پوشک میزارم نبود فوقش کهنه 

چاره چیه

بخوام واسه چند ماه بخرم. نهایتا چند ماه میتونم استفاده کنم و‌باز باید یه فکری کنم ولی خرید چند ماهه من میتونه اثر منفی رو اقتصاد بزاره که معلوم نیست کی قراره درست بشه

متاسفانه فقط پوشک نیست الان هرکسی داره یه چیز میخره و میزاره کنار

واقعا آینده مملکت نگران کنددس 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
بله متاسفانه کاملا  درسته حرفتون ولی اکر همه ما همینحوری فکر کنیم دیکه هیچی تو مملکت نمیمونه ...

همسرم ديشب رفته فروشگاه 

ميگه نه رب بود نه روغن و دستمال كاغذي و توالت

نوار بهداشتي هم كه صف بسته بودن نفري يه بسته ميدادن

ي خانمي هم ميگه جلو من بود ٤ بسته ماكاراني خريد اون صندوقداره بهش گفته خانم ب ما گفتن از هر جنسي فقط دو تا ميتونين بردارين نه بيشتر 

ميگه اينو كه گفت همه حمله كردن سمت قفسه ماكاراني😅😅😅😅 منم اينا رو شنيدم نگران شدم

ولي اينو ميدونم كه اگه مثلا من برم پوشك ك فعلا لازمم نيس رو بخرم اونايي كه بچه دارن و لازم دارن اذيت ميشن❤️❤️

شما رفتين تازگي فروشگاه؟ برين واقعا با چشم خودتون ميبينين ك تمام قفسه ها خاليه شما هم شايد افكارتون ...

مسخره بی ادبانه نیست واقعا تمسخر امیزه این رفتار

درضمن اگه ی ذره فقط ی ذره اخبار ببینید از اخر هفته همه فروشگاها پر میشه 

در ضمن خالی شدن فروشگاها تقصیر مردمه که کارتن کارتن خریدن 

هرچند احتکارم زیاده 

اما ملت بی سواد بی عقل رفتارشون دقیقا برعکس همه جای دنیاست 

هرچی کم شه یا حتی شایعه کمبودش بپیچه حمله میکنن 

مثلا نوار بهداشتی هرچقدرم گرون شه ماهی یباره مگه میخواید بخوریدش دو کارتن میخرید اخه 

از ماست که بر ماست خانم مودب!😒😉😏

من یه مذهبی منور الفکرم😊
مسخره بی ادبانه نیست واقعا تمسخر امیزه این رفتار درضمن اگه ی ذره فقط ی ذره اخبار ببینید از اخر هفته ...

من ك با شما دعوا ندارم اينجوري صحبت ميكنين

بله حرفتون درسته تقصير مردمه 

چون هر چي بيشتر بخري بيشتر گرون ميشه

كاش بقيه حرفام رو ميخوندين

من و شما الان خريد نميكنيم چون ميدونيم كه اگه استقبال بشه گرون تر ميشه 

ولي مردم دارن واقعا غارت ميكنن

تو فروشگاه ها هيچي نيس

سر نوار بهداشتي دعوا بود

من اينا رو ديدم نگران شدم

كه من و شما نخريم مطمعنا ب قول شما ادم احمق اونقد زياده كه بخره و رو اقتصاد تاثير بذاره و من ميمونم و شما و امثال ما و حوضمون 

من نگران اين بودم عزيزم 

منم چيزي نميخرم ايشالا ب موقع ش ميگيرم همه چيزو 

تا بقيه كسايي ك لازم دارن ب خاطر من اذيت نشن

مرسي كه نظر دادي دوست خوبم

موفق باشين❤️❤️❤️❤️

من ك با شما دعوا ندارم اينجوري صحبت ميكنين بله حرفتون درسته تقصير مردمه  چون هر چي بيشتر بخري ...

انقدر چیزای عجیب تو این سایت میبینم عصبی میشم میبینم مادرای کشورم تفکرشون اینجوریه به خدا غصه میخورم 

فاجعه ترینش خانومی بود که میخواست شش سال دیگه اقدام به حاملگی کنه بعد از الان میگفت میخوام پوشک بگیرم 

دلم مبخواست همون لحظه زمین دهن باز کنه منو ببلعه 

ببخشید اگه لحنم تند بود خیلی عصبی میشم این رفتارارو میبینم 

🌹🌹

من یه مذهبی منور الفکرم😊