سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 عنوان سونو +عکس 111 بازدید | 4 پست خانوما این سونو ازکلیه ها و مثانمه .خیلی وقته خیلی سوزش ادرار دارم.حالا رفتم سونو.فعلا تایکشنبه دکترم نیس نشونش بدم.هرکی میدونه لطفا بگه با دارو رفع میشه مشکلم یا نه؟کلیم مشکلی داره؟ باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖 1397/06/15 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 کلیه چپت مشکل داره. شن داره بادارو حل میشه؟؟چون احساس میکنم ببخشید زمان ادرار کلا شن ها مسیرشو میبنده و اون موقع خیلی درد و سوزش دارم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
قیطران عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 11857 بادارو حل میشه؟؟چون احساس میکنم ببخشید زمان ادرار کلا شن ها مسیرشو میبنده و اون موقع خیلی درد و سوزش ... اینو دیگه عزیزم دکتر باید بهت بگه. شن که همش دفع بشه بهتر میشی. قربون بودنت برم پسرم...
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 اینو دیگه عزیزم دکتر باید بهت بگه. شن که همش دفع بشه بهتر میشی. ممنون باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖