2777
2789
عنوان

خواب😐

130 بازدید | 16 پست

من خیلی خوابالو هستم   بنظرتون برای کم خواب شدنم   قهوه یا نسکافه خوبن 

احساس میکنم چایی زیاد تاثیر نمیذاره   

میگن شربت زعفران و عسلم قاطی کنی خوبه  آخه عسل به این گرونی    

شما چه پیشنهادی دارین  

در ضمن کنکوری هستم   چیزی بگین مفید باشن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگه خواب الو ام😂😂😂 کم خونی ک داشته باشه  خوایش نمیاد

اتفاقا یکی از علایم کم خونی اینه که هر چی میخوابی بازم فکر میکنی کمه و دلت میخواد بیشتر بخوابی 

من دکتر رفتم و آزمایش دادم که میگم 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
کم خونی شاید  شایدم ویتامین دی کم داشته باشی

اتفاقا حرف شما درست ترین حرف بود 👌 

نمیدونم چرا مسخره کردن :/ 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
اتفاقا یکی از علایم کم خونی اینه که هر چی میخوابی بازم فکر میکنی کمه و دلت میخواد بیشتر بخوابی  ...

چه جالب 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چه جالب 

بله 😉

اگر تو اینترنت هم سرچ کنید میبینید این مورد توی علائم مشکلات تیروئید و کم خونی نوشته شده 😊

منم کم خونی دارم و خوابالوام و بدنم بی انرژیه

درمان سنتی کم خونی سه شیره است ( شیره ی توت و انگور و خرما ) 

۸ ساعتی یه قاشق غذا خوری بخورین خیلی مفیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز