2777
2789
عنوان

یه سوال...

90 بازدید | 16 پست

اون چیزی که جلوی خروجی فروشگاه ها گذاشتن چیه؟ قسمت خروجش .

دوتا چیز بلند؟

اگه چیزی از فروشگاه برداری حساب نکنی اون صدا میده؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اگه بعضی مغازه ها رفته باشی احتمالا دیدی که یه چیزی ( دو تا نیم کُره ی چسبیده به هم) به لباس وصله که با دست کنده نمیشه به هیچ وجه

و فقط با دستگاهی که خود فروشنده داره کنده میشه 

اگه اون رو لباس باشه آژیر می‌زنه 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
اگه وسیله فقط بارکد داشته باشه صدا نمیکنه؟

ب بعضی هاشون

یه برگه ی سفید کوچیک چسبوندن 

ک اون هم اگر خارج شه

صدا میده 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ب بعضی هاشون یه برگه ی سفید کوچیک چسبوندن  ک اون هم اگر خارج شه صدا میده

یه چیز مستطیل کوچیک که خارجی نوشته و یه قسمتی داره که انگار باید خراشش بدی؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
یه چیز مستطیل کوچیک که خارجی نوشته و یه قسمتی داره که انگار باید خراشش بدی؟

نه

اون بارکده !!

یه برگه ضخیم سفید رنگ ساده ست ک اغلب کنده هم نمیشه ....

حالا خداییش برای چی میپرسی ؟!🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز