2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

250 بازدید | 25 پست

خواهر شوهرم شب عروسیم خواست شنلمو همون حجابمو سرم بده دستش خورد تو چشم منم با لحن یکم تند برگشتم گفتم واای زدی تو چشم نمیخواد بذار خودم سرم میکنم الان بخاطر اون قضیه باهام باد کرده چیکار کنم؟؟ محلش ندم یا برم عذرخواهی کنم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

بدرفتاری کردید دیگه

عمدی ک نکرده

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل نده مقصر بوده دردت اومده حالا يكم تند گفتي ولي مقصر بوده باد كردن نداشت

شما هم لحنت دست خودت نبوده ديگه ادم دردش مياد ناخوداگاه تو لحنش تاثير ميذاره اونم تو ي روز پر استرس عروسي

بنظرم هيچكدوم نبايد براي هم باد كنين مسخره اس اگر اون قهره تو محلش نده تا رفتار بچگانه اشو بزاره كنار

بدرفتاری کردید دیگه عمدی ک نکرده

اخر شب بود خو منم خسته شده بودم سرمم درد میکرد شامم نتونستم بخورم 

عذرخواهي نكن بختطر اون موضوع ولي عادي باهاش رفتار كن بكو بخند صحبت كن باهاش بهش بكو شام بريم بيرون ا ...

اصن نگا نمیکنه طرفم ک بخام عادی باشم سلام میکنم جواب نمیده

اخر شب بود خو منم خسته شده بودم سرمم درد میکرد شامم نتونستم بخورم 

خب همه ما برای بدرفتاریامون توجیه میاریم

اما واقعیت اینه ک بدرفتاری توجیه نداره

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

خوب عمدا نزده که.نباید دعوا میکردی.ولی خوب عروسم حساسه و استرس داره.به نظرم یه چیزی بوده تموم شده رفته بیخیال.عادی برخورد کن باش اونم یادش میره دو روز دیگه.یا اگه دختر خوبیه و هوا برش نمیداره یه معذرت بخواه بگو منظوری نداشتم

خوب عمدا نزده که.نباید دعوا میکردی.ولی خوب عروسم حساسه و استرس داره.به نظرم یه چیزی بوده تموم شده رف ...

دعوا نکردم فقط یکم لحنم تند بود عزیز من آدم تو اون موقعیت خسته و کوفته سر درد چی بگم میگفتم وای زهرا جون ببخشید ک دستت رفت تو چشم 

عزیزم یکم تند رفتی 

خو منم ک از دستی تند برخورد نکردم ک یهو دردم گرفت لحنم تند شد☹

خب همه ما برای بدرفتاریامون توجیه میاریم اما واقعیت اینه ک بدرفتاری توجیه نداره

بنظرم هردو كارشون غير عمد بوده 

خواهرشوهرش غير عمدي دستش خورده

ايشونم از روي خستگي و درد غير عمدي يكم تند گفته ولي حرف بدي نزده هردو كارشون غير عمده 

اصلا بنظرم قهر نداره 

وقتي يكي دردش مياد ناخوداگاه يك چيزي ميگه

من يهو از روي پاي شوهرم رد ميشم يهو با لحن بد ميگه مراقب باش و دردس اومده ناراحت ميشم ولي بعد عذرخواهي ميكنم ميگم عمدي نبوده عزيزم و ....

اونم عذرخواهي ميكنه

ولي الان خواهرشوهر ايشون حتي بخاطر كارش عذرخواهي نكرده كار بدي كرده تازه قهر م كرده يعني قبول نداره چه عمد چه غير عمد كارش بد بوده