2777
2789

◼️ حسین

بزرگترین نیازِ اهلِ زمین، بود!

🔴 یزیدیان

اگر این نیاز را می شناختند؛

هرگز راهِ شمشیر را بر حسین نمی گشودند!⚔❌

و هزار سال است

که ناشناخته مانده است

👈 #لبیک_یاحسین  🚩

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

السلام وعلیک یا اباعبدالله الحسین

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‍ 🏴مطاف اهل دل خاک حسین است🖤

🏴ملک در عرش غمناک حسین است🖤

🏴شنیدم هاتفی درگوش جان گفت❤️

🏴شفا در تربت پاک حسین است❤️

🌴فرا رسیدن ایام سوگواری🏴 سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله❤️الحسین (ع) بر تمامی شیعیان و حسینیان عزیز تسلیت باد.🌴

🌸مدیریت کانال یاران عاشورا🌸

✨کربلایی علی زیارتی✨

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@Yaraneashora

🏴ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ﻣﺎﻩ ﻣﺤﺮّﻡ، ﮐﺮﺑﻼ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮﯾﺪ🕌

🏴ﺣﺞّ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍﯼ ﺧﻮﻥ، ﺳﻌﯽ ﻭ ﺻﻔﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮﯾﺪ🕋

🏴ﻭﻋﺪﻩﮔﺎﻩ ﻭﺻﻞ ﺟﺎﻧﺎﻥ، ﻗﺒﻠﻪ ﮔﺎﻩ ﺍﻫﻞ ﺩﻝ💞

🏴ﮐﻮﯼ ﻫﻔﺘﺎﺩﻭﺩﻭ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ، ﻣﻨﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮﯾﺪ⛲️

🏴 #لبیک_یاحسین 😔

🌹🌷🌹

@yaraneashora

یه بار تو روضه خانومه میگفت وقتی برای امام حسین گریه میکنین اشکتونو به صورت بچه ها بزنین چون هرقطره اشکی که برای امام حسین واز روی اخلاص ریخته بشه یک درخت در بهشت رو سبز میکنه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

✅عظمت مجالس عزاداری و حضور اهل البیت علیهم السلام وملائکه در مجالس به حسب کیفیت مجالس نه کمیت مجالس🌄

🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴

🌷در محضر امام صادق علیه ­السّلام : من جلوی در نشسته بودم !

در اوّل محرّم، امام صادق علیه ­السّلام به من (فضیل) فرمود:

دیشب کجا بودی؟

عرض کردم: دیشب بین ما کسی بود که می­گفت: هلال ماه محرّم را دیدم. لذا یکی از دوستان و محبّین شما به مناسبت اوّل محرّم، مجلسی منعقد نموده بود؛ و ما برای ناله و عزاداری بر جدّ بزرگوارتان حضرت سیّدالشهداء علیه ­السّلام و اهل بیت آن حضرت در مجلس او شرکت کردیم و بر مصائب شما اهل بیت علیهم­السّلام گریستیم.

امام صادق علیه­ السّلام فرمودند:

🍒نَوَّرَ اللهُ قَلبَکَ وَ شَرَحَ صَدرَکَ وَ آجَرَکَ  عَلی حُسین صُنعِکَ وَ وِلائِکَ لِأهلِ بَیتِ نَبِیِّکَ🍒

خداوند دلت را روشن کند، و به تو شرح صدر مرحمت فرماید، و تو را بر این عمل خوب و موالات تو با اهل بیت پیامبر علیهم­السّلام پاداش دهد.

حضرت فرمودند: ای فضیل! هنگامی که از مجلس عزا بیرون آمدی، جلوی در خانه، به چیزی برخورد نکردی؟

عرض کردم: بله، خداوند مرا فدای شما گرداند. با مردی که جلوی در نشسته بود برخورد کردم، فرمود: آن شخص را می­شناختی؟ گفتم : هوا تاریک بود و نتوانستم او را بشناسم.

حضرت فرمود: خود من جلوی در نشسته بودم!

گفتم: الله اکبر، پس برای چه به مجلس ما نیامدید تا در صدر مجلس بنشینید؟ به خدا قسم شما صاحب عزا هستید و واجب است به شما تعزیت بگوییم.

امام صادق علیه­ السّلام فرمودند:

«من می­خواستم وارد مجلس شوم، امّا دیدم در صدر مجلس جدّم پیامبر و امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا علیهم­السّلام حضور دارند، و با شما برای اباعبدالله­ الحسین علیه ­السّلام می­گریستند و نوحه و عزاداری می­کردند.»

🍏 ثمرات ­الاعواد، ج۱، ص۱۶

🍎 أین­ البکّائون ص 14

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

یه بار تو روضه خانومه میگفت وقتی برای امام حسین گریه میکنین اشکتونو به صورت بچه ها بزنین چون هرقطره ...

درسته توروضه ها میگن دستمالی که باش اشکاتونوپاک کردین به جایی مهرهم استفاده میشه ودورنندازین.

🌴 ای سرزمین! 🌴

💠خوش به سعادت تو در يكي از سفرها كه حضرت علي (ع ) به همراه يارانش از كربلا مي گذشتند ، وقتي به آن سرزمين مقدس رسيدند ، ديدگان آن حضرت پر از اشك😭 شد و فرمود : اينجا محل بستن مركب هاي آنان و آنجا محل بر زمين نهادن توشه هاي سفر و فرود آمدن شان و آن جاي ديگر محل ريخته شدن خون هاي پاك آنان است ، اي سرزمين ! خوشا به سعادتت كه خون هاي دوستداران و محبان خدا بر تو ريخته مي شود .🕌

بحاررالانوار ، ج ۴۱،ص۲۹۵📚

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

نابرده رنج را چه کسی گنج می دهد⛏💰

یک یاحسین گفتم و داراترین شدم❤️

هیئت که آمدم سر و رویم سیاه بود🏴

لطف حسین بود که زیباترین شدم💞

عمرم تمام گشت و خودم را نیافتم🤔

در بینِ روضه بود که پیداترین شدم🏴

چقدر قشنگ من ادم مذهبي نيستم اما يه عشق عجيبي به امام حسين و علمدار دارم، اسمشون كه مياد دست و دلم ...

خب چرا میگی مذهبی نیستممگه مذهبی بودن به چیه یا مایه ننگه؟؟

همینکه عشق امام حسین تو وجودته یعنی مذهبی هستی و همینم مهمه بقیه چیزا جزو ظواهره 

💠اکنون حسین با همه هستیش امده است تا در محکمه تاریخ در کنار فرات شهادت بدهد.

شهادت بدهد به سود همه مظلومان تاریخ

وحسین با همه هستی اش آمده تا در محکمه جنایت تاریخ به سود کسانی که هرگز شهادتی به سودشان نبوده است و خاموش و بی دفاع می مردند شهادت بدهداکنون محکمه پایان یافته است. وشهادت حسین و همه عزیزانش و همه هستی اش با بهترین امکانی که در اختیار جز خدا هست رسالت عظیم الهی اش را انجام داده است.

(شهید دکتر علی شریعتی)

با علی اکبرش با زینبش با کودک شیرخوارش شهادت داد.🏴

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

🌸🍀امربه معروف نهی از منکر🍀🌸

⭐علت قیام وهدف امام حسین (علیه السلام)⭐

✏بعضی برای سکوت خود توجیهاتی دارند

📝توجیهات نابجا🚫

♻ کارازکارگذشته است.

💢بایک گل بهار نمی شود.

💢عیسی به دین خود،موسی به دین خود.

💢دیگران هستند،به ما چه ربطی دارد.

💢در زندگی شخصی افراد دخالت ممنوع است.

💢نان من قطع شده ومردم ازمن رنجیده می شوند.

💢خجالت می کشم وبا او رودرواسی دارم.

🏴🏴 🏴

🌸🌹اما قیام امام حسین (علیه السلام)ثابت کردکه با یک حرکت خالصانه،می توان تاریخ را متحول کرد

وبا یک گل بهار می شود.

★إنی اُرید أن آمربالمعروف...★

🌹🌷🌹

@yaraneashora