2821
2789
عنوان

کمممممککککککککک

79 بازدید | 7 پست

خانوما با عرض معذرت من این ماه میخوام اقدام کنم امروز ۱۱ روز از پریودم میگذشت یعنی فردا میشه ۱۲ بعد الان ترشح دارم بی رنگ نیست تقریبا یکم زرد رنگه و کش میاد البته بخشید ها صبح هم کیت تخمک گزاری زدم ی خط شد ولی احتمال این که امشب تخمگ گزاری باشه هست؟یعنی امشب اقدام کنم؟؟؟کمک😓

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا من اینو درک نمیکنم مگه میشه الان بخواین اقدام کنین یهو اقدام کنین؟اخه حس و حالش چی؟خب بیشتر دلیه دیگه یعنی باید حسش بیاد یهو نمیشه بگیم خب بریم اقدام

۱ ۲ ۳.حرکت.....😑چی بگم والا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چرا من اینو درک نمیکنم مگه میشه الان بخواین اقدام کنین یهو اقدام کنین؟اخه حس و حالش چی؟خب بیشتر دلیه ...

ن ما زمینشو آماده کردیم😆

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
حالا سنگ مفت گنجیشکم مفت. امتحان کن کیت و .. این قرطی بازیا چیه. 

😅