خانوما با عرض معذرت من این ماه میخوام اقدام کنم امروز ۱۱ روز از پریودم میگذشت یعنی فردا میشه ۱۲ بعد الان ترشح دارم بی رنگ نیست تقریبا یکم زرد رنگه و کش میاد البته بخشید ها صبح هم کیت تخمک گزاری زدم ی خط شد ولی احتمال این که امشب تخمگ گزاری باشه هست؟یعنی امشب اقدام کنم؟؟؟کمک😓
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا من اینو درک نمیکنم مگه میشه الان بخواین اقدام کنین یهو اقدام کنین؟اخه حس و حالش چی؟خب بیشتر دلیه ...
ن ما زمینشو آماده کردیم😆
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
حالا سنگ مفت گنجیشکم مفت. امتحان کن کیت و .. این قرطی بازیا چیه.
😅