2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم

181 بازدید | 7 پست

مامانش فوت کرد خیلی ناراحتم خیلی خوب بود مهربون خوش اخلاق هروقت میرفتم خونه دوستم کاری میکرد اونجا بمونم هعییییی چرا رفت😞😞😞😞😢

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

خدابیامرزه..چند سالش بود؟؟

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخیی عزیزم... چرا فوت کرده ،،دوستت تک فرزنده ،،،،،همیشه میگم اگه من بمیرم پسرم. خیلی تنها میشه 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
اخیی عزیزم... چرا فوت کرده ،،دوستت تک فرزنده ،،،،،همیشه میگم اگه من بمیرم پسرم. خیلی تنها میشه 

دور از جونت عزیزم نه ی خواهرم داره که بیچاره تازه عقد کرده بود خیلی سختههه😢😢

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍