گلینا مدیر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 2223 عنوان طفلک دخترم... | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست یک سال و یک ماهش شده. بچه ای که در حالت طبیعی کم غذاس حساب کنین وقتی مریض شه دیگه هیچی نمیخوره! خیلی ریز شده بردم دکتر میگه خانوم چند وقتشه شش ماهشه؟!!!خسته شدم.فک میکنم هیچوقت بزرگ نمیشه!!دلم براش میسوزه چکار کنم 1397/06/14 | 23:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 صبح که بیدار میشه یه شیشه پر شیر میخوره پاستوریزه ساعت یازده وقت خوابش یه شیشه دیگه سا ... عزیز در خواست دوستی دادم بهت لطفا قبول کنبعد شیر شب رو کی کامل قطع کردی؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
farzaneh_(فرزانه) عضویت: 1389/10/02 تعداد پست: 3548 ممنون عزیزم لطف میکنی فاصله زمانی بین شیر و وعده هاشو بگی ببخشید یادم رفت صبحانه ساعت نههفت صبح که بیدارهناهار یک یا دوشام ششمیان وعده هم بین وعده هاش وقتی خودش بخواد پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
farzaneh_(فرزانه) عضویت: 1389/10/02 تعداد پست: 3548 عزیز در خواست دوستی دادم بهت لطفا قبول کن بعد شیر شب رو کی کامل قطع کردی؟ باشه عزیزمشیر شب پنج ماهگی قطع کردم پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 باشه عزیزم شیر شب پنج ماهگی قطع کردم خیلی ممنون از راخنماییت۵ماهگی چند کیلو بود ک قطع کردید لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
farzaneh_(فرزانه) عضویت: 1389/10/02 تعداد پست: 3548 خیلی ممنون از راخنماییت ۵ماهگی چند کیلو بود ک قطع کردید نه کیلو بود عزیزمدرخواست دوستی رو نمیدونم از کجا باید ببینم پیداش نکردم پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 نه کیلو بود عزیزم درخواست دوستی رو نمیدونم از کجا باید ببینم پیداش نکردم اون بالا جای اسمت ی عدد ۱ پیاد بیزحمت روش بزن قبول کنیا اگه میشه لطف کن شما برام درخواست دوستی بدهمنو شما قبلا باهم تو تایپیکای زیادی بودیم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
farzaneh_(فرزانه) عضویت: 1389/10/02 تعداد پست: 3548 اون بالا جای اسمت ی عدد ۱ پیاد بیزحمت روش بزن قبول کن یا اگه میشه لطف کن شما برام درخواست دوستی بده ... تایید کردم عزیزم پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 تایید کردم عزیزم مرسی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.