2777
2789

اگه به خدا ایمان نداشته باشی پس می خوای به کی ایمان داشته باشی ؟ ☹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ایمانم به خدا و ائمه کم رنگ شده . خیلی ناراحتم چون نه ادم خیلی مقیدی بودم اما به تدریج با باورای جدیدی که واسم ایجاد شد کلا ایمانم خیلی کمرنگ شده.ادم بدی که حق الناسو زیر پا بذاره نشدم ولی دیگه مثل قبلم نیستم .خیلی ازار دهدنس این )):

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

برو امامزاده بشین و زاعر ارو نگاه کن ببین ادما با چه تیپ وقیافه های مختلفی به امید نزدیک شدن به خدا اونجا جمع میش گله میکنن دعا ونذر ونیاز واینا و همشون سبک و سرحال برمیگردن حس خیلی خوبیه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

[QUOTE=68304228]چرا ایمانت به خدا کم شده[/QUOTE

من‌نمازامو سروقت میخوندم حتی اگه نمازمو سروقت نمیخوندم یا قضا میشد عذاب وجدان میگرفتممم ولی الان اینجوری نیستممم

اخه میبینم کسایی که نه نماز میخونن نه حجاب دارن و... زندگیشون خیلی خوب و قشنگه 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
ببین به نظرم قرآن خوندن همراه با معنیش اثر داره

نمیدونم چم شده اصلا نمیتونم سمت قران خوندن یا نماز خوندن برم  همش میگم چ فایده خدا که جوابمو نمیده

اگه به خدا ایمان نداشته باشی پس می خوای به کی ایمان داشته باشی ؟ ☹

ایمان دارم به خداا ولی ایمانم ضعیف شده همش میگمم اگه خدایی باشه پس چرا فلان مشکلمو حل نمیکنه یا فلان کار رواسم نمیکنه و....

[QUOTE=68304228]چرا ایمانت به خدا کم شده[/QUOTE  من‌نمازامو سروقت میخوندم حتی اگه نمازمو سروقت ...

چقد شبیهیم :(

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

عزیزم اینجوری فکر نکن. منم یه سری مشکلات بد برام پیش اومد تو دنیای ما تکیه گاهی امن تر از خدا نیست.  به خودش توکل کن و خواستت رو فقط از خودش بخواه. اون با تمام وجودش به حرفات گوش میده و صداتو میشنوه. 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
مگه شما از زندگی شخصیشون خبر داری 

از زندگی شخصی نه ولییییی...

میدونم نباید ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم ولی نمیدونم چم شده بخدا