اگه به خدا ایمان نداشته باشی پس می خوای به کی ایمان داشته باشی ؟ ☹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی ایمانم به خدا و ائمه کم رنگ شده . خیلی ناراحتم چون نه ادم خیلی مقیدی بودم اما به تدریج با باورای جدیدی که واسم ایجاد شد کلا ایمانم خیلی کمرنگ شده.ادم بدی که حق الناسو زیر پا بذاره نشدم ولی دیگه مثل قبلم نیستم .خیلی ازار دهدنس این )):
طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
برو امامزاده بشین و زاعر ارو نگاه کن ببین ادما با چه تیپ وقیافه های مختلفی به امید نزدیک شدن به خدا اونجا جمع میش گله میکنن دعا ونذر ونیاز واینا و همشون سبک و سرحال برمیگردن حس خیلی خوبیه
عزیزم اینجوری فکر نکن. منم یه سری مشکلات بد برام پیش اومد تو دنیای ما تکیه گاهی امن تر از خدا نیست. به خودش توکل کن و خواستت رو فقط از خودش بخواه. اون با تمام وجودش به حرفات گوش میده و صداتو میشنوه.
بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕