2821
2789
عنوان

نگرانم کمک کنید

136 بازدید | 16 پست

بیشتر از دو ساعته لرز کردم ، فکر کردم فشارم افتاده عسل و آبجوش و دمنوش خوردم ، بهتر نشدم، الان احساس میکنم تب هم دارم، تو خونه با بچه کوچیک تنهام، نگرانم ، چه کار باید بکنم؟

عزیزم اگه بابونه دارین دم بکن بخور. تب بر هست. حالتو خوب میکنه ضدعفونت هم هست

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندارم متاسفانه

ببخشید اما خیار رو ببر اگه تب داری شیاف کن. خیلی جواب میده و‌معجزه میکنه. یا اینکه سیب زمینی رو پوست بکن بذار ورقه ورقه بذار روی پیشونیت

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شوخی میکنید؟🤒

ی برش خیلی کوچیک خیار بدون پوست

ممنون ولی لرز دارم و احتمالا بدتر بشم

متاسفم عزیزم. لااقل استامینوفن بخور

ممنون 

عزیزم حالت دقیقا حال سه روز پیش منه خدا کنه مثل من نسی منم بچه ام پنج ماهشه من بعد این علایم دچار استفراغ و اسهال شدید شدم که هنوز چیزی نتونستم بخورم بعد سه روز رفتم دکتر سرم و امپول زدن و تقویتی و‌گفان تب و لرزتم از عفونت معده و روده هست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز