2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تجربه از انرڗی مثبت و بلند پروازی و امید به آینده و براورده شدن آرزو دارم

همشونم برعکس شدن😁

فلک از کودکی غم را به من داد😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

مثبت فکر کردن خیلی تاثیر داره

و از همه مهمتر شکرگزاری..

اگه از تهه دل شکرگزاری کنی حالت تا آخر روز خوبه اما نکتش همینه که از تهه دل شکرگزاری کنی نه زبونی!

کلیم نعمت بهت میده خدا

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌
من قران ک میخونم حالم فوق العادس

اوف منم خیلی خیلی به قران اعتقاد دارم.کلا بنظرم هرکسی که اهل علم باشه عاشق قران میشه.با معنی البته.

من ایه ایه قرانو با لذت و اعتقاد میخونم و سریع اثرشو میبینم.

یکبار از همه جا نا امید شدم همه در ها بسته بودند

فقط یه در باز بود انگار خدا همه درها رو روی من بست که به سمت همون یه در هدایت بشم درحالی که اصلا تمایلی بهش نداشتم (داشتنش ارزوم نبود)

ولی با این دیدگاه که این مسیر سرنوشت من و باید این داشته باشم تا به ارزوم برسم قدم گذاشتم

یعنی کوچکترین شکی نداشتم به درجه یقین رسیده بودم که از طریق این قرار من به اون چیزی که می خوام برسم 

خلاصه من وارد اون مسیر شدم این مسیرم طولانی بوداا یه پروسه 5-4 ساله بود کلا زودتر نمیشد هرکسی دیگه هم وارد این مسیر میشد مجبور بود این مدت زمان طی کنه

ازمون کتبی رتبه 3 شدم ( که اصلا باورم نمیشد فکر می کردم یکی از عدد ها پاک شده  ) توی گرایش خودم و فقط یه دانشگاه هم انتخاب کردم واسه مصاحبه و 4 جای دیگه رو نرفتم ( فکر کنید چه ریسک بالایی بود ولی چون یقین داشتم که این سهم من مال من انجامش دادم)

الان هم منتظرم نتیجه کارم ببینم که این مسیر قرار من به چی برسون و یقین دارم که من به ارزوی 7 سالم میرسونه