2777
2789
عنوان

اولین اقدام

176 بازدید | 4 پست

سلام من ماه قبل اولین ماه اقدامم بود حدود ۴ روز اینا مونده به پری خیلی ببخشید نزدیکی یکم با حرکات سریع داشتیم بعد که رفتم دسشویی یه چیز قرمز اندازه یه دکمه و انگار حبابی شکل رفت دسشویی آیا ممکنه تخمکی چیزی بوده باشه.خیلی ناراحت شدم کاش نزدیکی نمیکردیم 😐

سلام کاش قبل این ک اقدام کنین اطلاعات کافی رو درمورد بارداری بدست بیارید قبل از شنیدن صدای قلب رابطه اونم عمیییق ب هیچ وجه توصیه نمیشه.تو بارداری پوزیشن پهلو ب پهلو اونم اروم مشکلی نداره بازم میگم اینم بهتره بعد از شنیدن صدای قلب باشه دوست خوبا اونی هم ک ازت اومده تخمک ک نمیتونه باشه ولی چون نزدیکه پریته اگ درد نداری کیست بوده اگ دردم داری ک احتمالا جنین

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
سلام کاش قبل این ک اقدام کنین اطلاعات کافی رو درمورد بارداری بدست بیارید قبل از شنیدن صدای قلب رابطه ...

اطلاعات کامل هیجا نیست.از فامیلام آدم خجالت میکشه بپرسه.شما اگه میدونید کجا کامل نوشته بگید بخونم.ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا نیست یه سرچ تو گوگل بکن همه چیو دقیق نوشته اقدامات قبل بارداری

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم