2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخوان😂

سینکای شیشه ای دوس دارم😞اون سفیدام قشنگه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

استیل البرزم عالیه خودمون گرفتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اخوان 😳😳😳 من دارم افتضاحهههه، سه سالش نشده ولی میخوام عوض کنم

😂😂😂 چ میدونم خو 

مال خودمون استیل البرزه خیلی شیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من یه کلینیک میشناسم به اسم کلینیک ساختمانی موعود .کیفیت محصولاتش عالیه .همه جور محصولاتی هم داره از جمله درهای ضد اب برای حمام و سرویس بهداشتی .علم شیر های لوکس و مدرن و شیر های ظرفشویی و روشویی و سایر شیرالات حتما به سایتش یه سری بزن

سلام

من بازرگانی سورنا رو پیشنهاد میکنم

برندهای معتبر واصل دارن و قیمتاشون فوق العاده مناسب هست چون به مغازه های کل ایران جنس میدن و درواقع پخش هستن به مصرف کننده هم قیمت عمده میدن و قیمتاشون ۲۰،۳۰ درصد از مغازه ها ارزون تره

این آدرس پیجشون هست

https://instagram.com/sorena_kitchen?igshid=s31c4vrgeu4o 

و این هم شماره تماس ها برای سفارش

٠٩١٢٤٠٢٦٩٧٨ عرب زاده

٠٩٣٩٨٣٤٧٧٢٣ قيصري

😂😂😂 چ میدونم خو  مال خودمون استیل البرزه خیلی شیکه

والا منم شیک‌بودن خیلی برام مهم بود هی گشتم و گشتم دیدم سینک گرانیتی خیلی خوشگله همه رنگ هم داره راحت ست شد با آشپزخونم 

مشکی هم خریدم فوق العاده خوشگله

سینک ظرفشویی آلتون به نظرم بهترین برند ایرانیه چون برند آلتون یکی از تولیدکنندگان معتبر سینک ظرفشویی در ایران هستش که تنوع بالایی که داره نیازتونو برطرف میکند. اتفاقا سینک ظرفشویی آلتون هم روکار داره هم توکار که مناسب با محیط آشپزخانه و کابینتاتون میتونید تصمیم بگیرید که کدوم رو بخرید.

من خودم سینک ظرفشویی آلتون رو از فروشگاه تاپلین آنلاین تهیه کردم و خیلی راضی بودم ازش و قبل از خرید سینک ظرفشویی مطالب خودشونو که داخل سایت گذاشته بودن رو خوندم و طبق سلیقه خودم سینک رو انتخاب کردم و راضی بودم ازش حالا واسه شما هم لینکشو میزارم اگه خواستین برین ببینید:

https://toplin.ir/kitchen-sinks/alton-kitchen-sinks/

اخوان 😳😳😳 من دارم افتضاحهههه، سه سالش نشده ولی میخوام عوض کنم

من دوساله اخوان دارم عین روز اولشه.بستگی به نوع استفاده داره..سینک شما چی شده که خراب شده؟

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی