mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 عنوان درد دل كردن 88 بازدید | 7 پست شما نظرتون درباره درد دل كردن چيه؟به نظرتون كار درستيه؟بعدش حس خوب داريد يا بد؟ همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی) 1397/06/14 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazila_a عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 649 با هرکی درد دل میکنم بعدش عین چی پشیمون میشم😂😂😂 خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
helen_73 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 61 خیلیا از دردودلامون علیه مون استفاده میکنن..پس اگ دردودل نباشه بهتره بنظرم.. من اگر نیکم و گر بد...توبرو خودرا باش...
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 با هرکی درد دل میکنم بعدش عین چی پشیمون میشم😂😂😂 منم همينطوريم.پس ادم چيكار كنه وقتي دلش سنگين ميشه؟ همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 خیلیا از دردودلامون علیه مون استفاده میکنن..پس اگ دردودل نباشه بهتره بنظرم.. موافقم.به كسي نميشه اعتماد كرد،به نظر شما راه درست چيه؟ همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)
helen_73 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 61 من خودم همیشه حرفامو ب شوهرم میگم...ولی گاهی هم با گریه خودمو خالی میکنم البته گریه کم پیش میاد.. من اگر نیکم و گر بد...توبرو خودرا باش...
nazila_a عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 649 منم همينطوريم.پس ادم چيكار كنه وقتي دلش سنگين ميشه؟ من گریه میکنم خخخ..یا آهنگ غمگین گوش میدم..بهتر میشم خدایا همه ی مریضا رو شفا بده