2777
2789
عنوان

بی فرهنگی در باشگاه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 62 پست
ایول حاضرجوابی     نهایت بی شعوری بوده طرف

قبلا اصلا حاضر جواب نبودم فقط ناراحت میشدم جدیدا یاد گرفتم میزارم طرف کاملا حرف بزنه منم نگاش میکنم حرفارو تو ذهنم جمع میکنم بش پرت میکنم..

بعصیا خیال میکنن میشه هرچی بگن بعد بگن شوخی بود یا ما رو خر فرض کنن....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم زیاد بالا تنه م بزرگ نیس ولی مث اونا اعتماد ب نفس ندارم ک زیر مانتو اسفنجی نپوشم اگه اینجا ...

واقعا همینه.

من خودمم همینجورم،

در واقع خممون همینیم

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
این اعتماد به نفس اروپایی‌ها رو اگه ما داشتیم دنیا برامون گلستان میشد. تو یه مسافرت از نزدیک دیدم چ ...

خیلی...

تو زندگی روزمره هیچی ارآیش نمی کنن آرایش مال مهمونی ها و ... هست فقط

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
قبلا اصلا حاضر جواب نبودم فقط ناراحت میشدم جدیدا یاد گرفتم میزارم طرف کاملا حرف بزنه منم نگاش میکنم ...

شاید کار درست همین باشه

ولی خب بستگی به طرف هم داره،اینا از چهره هاشون معلوم بود وحشی ان   

من چه گویم 
دمت گرم کاش منم یه ذره بلد بودم جواب آدمای بیشعور و فضول را بدم

بزار طرف حرفشو بزنه بعد تو ذهنت  بگرد ک چی باید بگی نزار رد شه...منم بلد نبودم جدیدا ب کسی رحم نمیکنم بخاد ب من یا دخترام چیزی بگه😉

شاید کار درست همین باشه ولی خب بستگی به طرف هم داره،اینا از چهره هاشون معلوم بود وحشی ان   &n ...

اوه اوه با پاچه پاره ها نمیشه درافتاد

ولی از این بعد اصصصصلا محل نزار بهشون و قیافتو مغرور و جدی بگیر

واقعا همینه. من خودمم همینجورم، در واقع خممون همینیم

منم و همه دخترای اطرافم

ما می ترسیم خودمون باشیم

و حالا میفهمم مشکل از مردهامون نیست فقط، خانم ها هم به همون میزان مقصرن

من چه گویم 
شاید کار درست همین باشه ولی خب بستگی به طرف هم داره،اینا از چهره هاشون معلوم بود وحشی ان   &n ...

اره بعضیا هم ادب ندارن ...تو باشگا جلوشون آب بریز تا خواستن بدون لیز بخورن😈😈😈

خب من یه مشکلم در جوابدهی اینه که مجردم و یه کم باید مراعات مجرد بودنمو بکنم

😂😂😂😂

اینو درست میگیدهمیشه حاضر جوابیم خوب نیست بعضی وقتا با یه لبخند یا یه نگا در مقابل افراد رد میشم...بعضیا بیمارن فقط حرف میپرونن

😂😂😂😂 اینو درست میگیدهمیشه حاضر جوابیم خوب نیست بعضی وقتا با یه لبخند یا یه نگا در مقابل افراد ر ...

من از خدام بود که حاضر جواب باشم و کسی جرات فضولی و حرف مفت زدن بهمو نداشته باشه؛ ولی مامانم میگه تو مجردی و باید ملاحظه کنی فعلا