2777
2789
عنوان

پناهنده شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 66 پست

اصلا شماها که به فکر پناهندگی هستید رفتید رسیدین بپرسن واسه چی پناهنده شدین چی میگین؟

سیاسی بودین؟

دزدین؟

قاتلین؟

واسه چی از کشورتون اومدید چی میگید؟؟؟؟

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
به خانواده هم سخت میگیرن پناهندگی دادنو ؟

بله٬ کوچکترین فرقی به حالشون نمیکنه. البته تو مدت پناهجویی بچه ها از همه ی حقوق برخوردارن مثل مدرسه رفتن و.... اما تو جواب پناهندگی فرقی نمی کنه باید ثابت کنین برگشت براتون خطر جانی داره (یکی از زن و شوهر ثابت کنه کافیه٬ همسر و بچه اش هم  اقامت می گیرن به تبع اون)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت،  شما کدوم کشوری؟

خواهش می کنم عزیزم. من در حال حاضر انگلستان زندگی می کنم. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
خب  تو فکر یه کیس هستم ولی اینجا نمیشه گفت

خوبه😊😊😊

پس اول شرایطشون ببین 

بعد کارتو انجام بده چون الان پناهنده نمیگیرنا حواستو جمع کن از اینجا مونده از اونجا رونده نشی...😉😉😉

هرجا هستی موفق باشی 

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

بعضی ها واسه اینکه با هزینه کمتر مهاجرت کنن،  حاضرن پناهنده شن. چون توانایی مالیشو ندارن که قانونی برن.

دیگه نمیدونم شنیدم بعضی ها این کارو میکنن! چه جوریشو؟ من دارمم تحقیق میکنم! 

اصلا شماها که به فکر پناهندگی هستید رفتید رسیدین بپرسن واسه چی پناهنده شدین چی میگین؟ سیاسی بودین؟ ...

به دزد و قاتل پناهندگی نمی دن البته.   

فقط به کسانی که طبق موازین حقوق بشر در کشور خودشون حقوقشون زایل شده باشه و در خطر باشن. (به خاطر عقاید و فعالیت سیاسی٬ دین٬ گرایش جنسی و....)

بعضی ها واسه اینکه با هزینه کمتر مهاجرت کنن،  حاضرن پناهنده شن. چون توانایی مالیشو ندارن که قان ...

وای نه . امکان نداره الکی بتونید برین که.

حتما باید دلیل قانع کننده برای پناهندگیتون داشته باشین..

مثل پسرعموی من که بخاطر مسائل سیاسی مجبور شد بره

مرسی از اینکه با حوصله جواب میدید،شما سوئد هستید؟

خواهش می کنم. البته الان باید برم اما شب می تونم دوباره برگردم اگر سوالی داشتید. نه٬ در حال حاضر انگلستانم. اما شرایط سوئد رو آشنایی دارم سوالی داشتید می تونین بپرسین. 

به دزد و قاتل پناهندگی نمی دن البته.     فقط به کسانی که طبق موازین حقوق بشر در کشور خود ...

😂😂😂😂

داشتم مثال میزدم دوستم...

مرسی از اینکه با حوصله جواب میدید،شما سوئد هستید؟

داداش من زوریخ هست

خاستی بری بگو کمکت کنیم😊😊😊

وای نه . امکان نداره الکی بتونید برین که. حتما باید دلیل قانع کننده برای پناهندگیتون داشته باشین.. ...

بله متوجه شدم. منظورم دلیلی که بشه ثابت کرد و پناهندگی گرفت!  یک راه میدونم که قطعا پناهندگی میدن!