nniinnii مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 عنوان مبلهام 😱 + عکس 📸 | مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 34 پست اومدم رویه مبلهامو باز کنم بندازم تو ماشین بشورم تا اولیشو باز کردم دیدم پودر شد بالشتک نشیمن مبلم 😢😫به نظرتون چکار کنم ؟؟؟ هزینه اش چقدر میشه بدم بیرون برام درست کنن؟؟؟کسی میدونه؟؟؟ هر دم ازین باغ بری میرسد 😞 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید 1397/06/14 | 16:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilpar عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4623 آدرس خونتون بده اگه چیزی شد بیام پیش شما 😁 چون ممکنه بیرونم کنن از خونه ما شمالیم شما تهرانی؟ باشه باشه حتما اصلا مبلهای خودمو میدم بهت
pashmak1 عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1963 😁😁 آره میدونم ابر نیست محکم تر از ابره اما نرم هم هستن یه جورایی باشه پس روشو میکشم ... وای با این گرونی بخای مبل بخری..خیلی میشه..البته اگر وضعتون خوبه که عیب نداره ..اما همین مشابه مبلتو فک کنم دوبرابر بایدپول بدی بخری
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 ما شمالیم شما تهرانی؟ باشه باشه حتما اصلا مبلهای خودمو میدم بهت 😁😁😁نه عزیز من بندرعباسم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 وای با این گرونی بخای مبل بخری..خیلی میشه.. البته اگر وضعتون خوبه که عیب نداره .. اما همین مشابه م ... نه بابا وضع خوب کجا بود با حقوق کارمندی 🙁اگه وضعم خوب بود که غصه نمیخورم واسه تشک مبلم خواهر تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 حتما فوم سرد هم بپرس.. گرم بدردنخوره 👍🏻👍🏻👍🏻😘 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید