2777
2789
عنوان

مبلهام 😱 + عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 34 پست
غصه نداره.خودت ابر بخر بزار جاش یا ببرش تعمیرات مبل درستش میکنن.

هزینه اش برام مهمه یعنی بیش‌تر از ۲۰۰-۳۰۰ تومن میشه ؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اینم نظر خوبیه اما اینا ابر نیستن  مثل فومه نمیدونم اسمشون چیه

بگو واسه بالشتک مبل میخوام خودشون کمک میکنن

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر رویه مبلتو چطوری جدا کردی بشوری مگه میشه قسمت تشکش فقط منظورته؟

مبلهای من هم کوسناش و هم قسمت نشیمنش زیپ میخوره و باز میشه و هرسال میشستم اما امسال عید درشون نیاوردم گفتم بزار موقع جابه جایی 

الان که خواستم بشورم دیدم واویلا چه خبره 😞😞😞

انگار پوسیده شده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

نه بابا اصلااااا گرون نیستن اینا اونم که فقط یکیه

دوما تو عکس اینجوری که معلومه اصلاا خیلی داعون نشده.یکم ابری یا پارچه یا فوم بگیر خودت اون قسمت خرابی رو پر کن بعد وقتی هم میخای بزاریش اون قسمت رو بده قشنگ تکیه به دیواره مبلت که کمتر نامیزون بودنش حس بشه.من مبل قبلی هام داغون بودن.اینقد از این بلاها سرش اوردم.هیشکی هم نمیفهمید😆😆

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
اوه بذار توش هرطورشده تا کسی نیومده😁 شوهرت ک اومد بگو اون باز کنه ک خودشم ببینه اینا عمرشو کرده بای ...

😂😂😂😂

اول عکسو واسه اون فرستادم

اون خونسردتر از این حرفاست تازه حرف شماروبهم گفت ، گفت بکش روشون ولشون کن تا بعد 🙁😬

نه بابا اصلااااا گرون نیستن اینا اونم که فقط یکیه دوما تو عکس اینجوری که معلومه اصلاا خیلی داعون نش ...

والا جرات نکردم بقیه رو باز کنم 

به نظرت فعلا بیخیالش بشم

😁 عاشقتم

فدات. 

اینقدر استفاده کن که کل مبل با هم خراب شه یکی جدید بخری. الان یه روکش عوض میکنن 800 تا یه تومن میگیرن. فوم که دیگه حتما بیشتره آخه هر جا من دیدم تبلیغ فومشونو میکننو سریع پارچه مبلو باز میکنن ببینیم( حتما چیز مهمیه که همه گیر میدن بهش) یوقت مهندس نشی ابر بگیری پرکنی   اینا ابر نیستا

فدات.  اینقدر استفاده کن که کل مبل با هم خراب شه یکی جدید بخری. الان یه روکش عوض ...

😁😁

آره میدونم ابر نیست 

محکم تر از ابره اما نرم هم هستن یه جورایی 

باشه پس روشو میکشم و بروی خودم نمیارم فعلا 🙁

تو این چند وقته هم تا دلت بخواد کثیف شدن و هرچی ریخت روشون گفتم بیخیال میخوام بشورمش 

حالا هم که اینجوری 😞

یه مقدار ابر یاالیاغ بگیر خودت پرش کن اگه خوب نشد یدونه روببر بگو عین همین اندازه فوم سرد برات برش بزن زیاد قیمتی نداره .البته قبلش بپرس قیمتشو که زیرش نزنه یجاهایی هست که ابر مبل و فوم می فروشن

نه بگیر اروم باز کن خیلی ریلکس روکشو در بیار بشور هیچی نمیشه اون با من. 

آدرس خونتون بده اگه چیزی شد بیام پیش شما 😁 چون ممکنه بیرونم کنن از خونه

یه مقدار ابر یاالیاغ بگیر خودت پرش کن اگه خوب نشد یدونه روببر بگو عین همین اندازه فوم سرد برات برش ب ...

پس اسمشون فوم سرده ؟؟؟ 

مرسی گلم چشم میبرم میپرسم 👍🏻👍🏻👍🏻

اینم نظر خوبیه اما اینا ابر نیستن  مثل فومه نمیدونم اسمشون چیه

اسمش ابر سرده،یعنی ابری که وقتی از روش بلند میشی دوباره به حالت اولیه برمیگرده

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻