جوپرک مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 531 عنوان بوی محرمش میاد😢 186 بازدید | 42 پست منکه عاشق ماه محرمم شبهای عزاداری وسینه زنی .همه حسشونو بگن. 1397/06/14 | 16:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
•°•°•نگین_جنوب•°•°• عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 4087 ولی امسال محرم کار مداح ها آسونه، هنوز نخونده ملت دارن واسه این همه گرونی و بدبختی گریه میکنن. کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
گيسوكمند عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 21420 منم اما محرم پارسال خيلي حال دلم خراب بود امسالم روز اول محرم اون موضوع معلوم ميشه 😭 اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
zohaa21 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1534 خیییلی خوبه ولی حیف ک من نمیتونم برم مراسم چون تازه باردار شدم باید استراحت کنم میدونم به زودی میای تو دلم عشقم
sorenaa عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 3802 منم عاشق محرمماز بچگی خونه مادربزرگم ساعت ۷ صبح روضه بود دهه اول خیلی حس خوبی داشتیم هنوزم هست مخصوصا ک من پارسال نبودم تو این حال و هوا امسال دلم تنگ شده خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
sorenaa عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 3802 خیییلی خوبه ولی حیف ک من نمیتونم برم مراسم چون تازه باردار شدم باید استراحت کنم دعا کن منم سال بعد محرم نینی داشته باشم🌹 خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12381 منم خیلیییی علشقسم...ولی دخترم متولدروزتاسوعاست..چطوری تولدشوبگیرم اخه طفلی ۱سالش میشه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 منم عاشق شبهاشم.اصلایحالی میشه ادم حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
mahor76 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3806 وای خداکنه هوا خنک باشه اصلا عادت کردیمچندسالو ماه محرم ب سردیشه
افسون75 عضویت: 1396/04/17 تعداد پست: 5072 خیییلی خوبه ولی حیف ک من نمیتونم برم مراسم چون تازه باردار شدم باید استراحت کنم منم باردارم ولی حتما میرم .شما استراحت مطلق هستین؟
mahor76 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3806 منم خیلیییی علشقسم...ولی دخترم متولدروزتاسوعاست.. چطوری تولدشوبگیرم اخه طفلی ۱سالش میشه تا محرم شروع نشده بگیر
zohaa21 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1534 دعا کن منم سال بعد محرم نینی داشته باشم🌹 ان شاا حتما.....البته هنوز قطعی نمیدونم ولی بی بی چک زدم قبل موعدم مثبت شد شمام دعا کن واقعی باشه میدونم به زودی میای تو دلم عشقم
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12381 تا محرم شروع نشده بگیر اخه توروزخودش ی جوری دیگه س😐 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
sorenaa عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 3802 ان شاا حتما.....البته هنوز قطعی نمیدونم ولی بی بی چک زدم قبل موعدم مثبت شد شمام دعا کن واقعی باشه ب لطف خدا قطعیه .. انشالله بسلامتی بغلش بگیری خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏