2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 42 پست

فقط مقداری پس انداز داری؟؟

اون وقت این مقداری سودش سه میلیون تومنه؟؟؟

خب پس این دیگه مقداری نیس چون برلی پس انداز اگه مبلغش کم باشه سودش ان قدر زیاد نمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
احسنت  نکته بسیار خوبی اشاره کردی اصلا حواسم نبود

خانوم شاغل زن ادم بیکارررررر نمیشه اگرم بشه پیر دختره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂داداش ۲۶ سال سن بیکار نشستی که چی والا بعدها پشیمون میشی ها مغازه ای راننده ای بشی حقوق کم داشته باشی حداقل مهر بیکاری روت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خانومت شاغل باشه ميتوني

یعنی بره یه دختر شاغل بگیره که خانومه خرج خونه رو بدهد؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اولا بااین اوضاع زن نگیری بهتره اگه بگیری  هم خودتو بدبخت می‌کنی هم ی دختر بیچاره رو.

شغلتو درست کردی بیا نظر سنجی کن.

۴ماهه ازدواج کردم خرج و مخارج زندگی اینقدر زیاده قسط و وام و کرایه مغازه کرایه خونه آب گاز برق مغازه و خونه و خوردوخوراک خونه ووسایل موردنیازمغازه و لباس و چیزای ک نیاز داریم بخدا کم کم ۵ یا۶تومن خرج میکنیم اونم اونجوری ک بخوایم زندگی نمی‌کنیم در حد زندگی معمولی

یعنی بره یه دختر شاغل بگیره که خانومه خرج خونه رو بدهد؟

ازدواج توافقي هست ما كه از بقيه شرايط خبر نداريم . مهم دو طرفن كه به توافق برسن. من خودم اگه پول زياد داشتم مسعي ميكردم يه پسر خيلي خوشگل و اخلاق خوب و روحيه خوب بگيرم حتي خودم خرجشو بدم چون اصلا حوصله كاراي خونه ندارم اشپزي و فلان اون انجام بده

ازدواج توافقي هست ما كه از بقيه شرايط خبر نداريم . مهم دو طرفن كه به توافق برسن. من خودم اگه پول زيا ...

سفارش میدیم برات بتراشن چون بااین شرایطی که گفتی نمیاد برا شما ظرف بشوره جارو بکشه مطمئن باش اونم برات شاخ میشه 

به خواهر شوهر گنددماغی دارم بیا ببرش راحت شم

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤