2777
2789
عنوان

دخترسه سالم😭😭

788 بازدید | 47 پست

دوسه شبه بی ارومی میکرد تب داشت و ابریزش بینی بردم دکتر انتی بیوتیک و استامینوفن داد ولی بهتر نشد صبی ک بیدار شدم دیدم دستاش  رو پاهاش دور دهنش رو ناحیه تناسلیش کلی دونه ریز زده انگار ابله مرغانه نوبت گرفتم عصر ببرمش،دکتر و اینم ۲روز دیگه تاریخ زایمانمه طبیعی که احتمال داره زودتر یا دور تر زایمان کنم و برانوزاد خطرناکه این بیماری.. دوره این مریضی چند روره؟چکار کنم زودتر خوب شه؟از یه طرف دلم برا دخترم میسوزه بچم اذیته همش میخاره بدنش از یه طرفم حال خودم خیلی بده از یه طرفم استرس اینکه زایمان کنم و اون بچه هم بگیره ...امکان داره تو شکمم بگیره ؟؟راهنماییم کنین نگرانم

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

دست تنهایی مادری مادر شوهری اگه هست بسپار ببرش دکتر 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک بزن به خودت سرایت نکنه حالا

بچتم بهتره بذاری پیش مادر شوهر یا مادر خودت

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

سلام عزیزم 

بد ب دلت راه نده

اگر خودت قبلا آبله مرغون گرفته باشی خطری نداره ( البته صد در صد مطمین نیستم) مطمینا دکتری ک میبری دخترتونو بهت درستشو میگه

تا بعد الظهر سعی کن آروم باشی 

برای نگهداری از فرزندتم از اطرافیان کمک بگیر

انشالله ک زود زود خوب شه و شمام ب سلامتی و خوشی زایمان کنی😊

گاهی سکوت بهترین کلام است

انشالله اب مرغون نیست .

بعد تب ممکنه دون بزنه کل بدن ک نشانه خوبیه و خروج بیماری از بدن هست.انشالله برای بچه شما عمینطوره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم دونه ریز شاید ابله باشه یا سرخک  حالا چند روز دیگا زایمانته نع نمیگیره نی نیت

زایمانم که طبیعیه هروقت درد اومد حالا به قول دکتر یه بار میبینی ی ساعت دیگه روند زایمانم شروع شد دیگه نهایتا۳روز اینده 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

اگه ابله مرغون هستش و مطمعن شدی  خودتم باید دور باشی ازش ا ینی هی بغلت نباشه یا بوسش کنی  ...میتونی ببری اش خونه مادرت ؟اگه امکانش رو داری و کسی میتونه به دخترتم رسیدگی کنه چون اونم گناه داره 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.