2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
عزیزم جواب بی بی تا نهاااایت ۱۰ دقیقه اعتبار داره بعدش دیگه کاذبه رو خود جعبه نوشته بعد میان مگن مد ...

این مدیکور نیست مارک دیگه س 

آخه اولشم یه هاله خیلی کمرنگ داشت خشک شد بهتر شد دیروز اون هاله هم نداشت 

البته خودمم خیلی امیدوار نیستم 

فقط اینکه من از یه هفته قبل پری درد داشتم الان اصلا ندارم گاهی زیر دلم سمت چپ تیر میکشه اونم نه زیاد بدنمم دماش بالا رفته چند روزه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
البته ان شاءالله ک بحق امام حسین باردار باشی

قربونت برم ایشااله

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مدیکور نیست مارک دیگه س  آخه اولشم یه هاله خیلی کمرنگ داشت خشک شد بهتر شد دیروز اون هاله ه ...

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله بارداری عزیزم

ولی اصصصلا خودتو درگیر علائم نکن

همه ی اینا ک گفتی میتونه نشونه بارداری باشه میتونه نشونه آمادگی رحم باشه

من با همه علائم دو سه ماه قبل پریود شدم

تصمیم گرفتم دیگه بهشون توجه نکنم 

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله بارداری عزیزم ولی اصصصلا خودتو درگیر علائم نکن همه ی اینا ک گفتی ...

خیلی سخته توجه نکنی من سعی میکنم فکر نکنم گفتم روز موعد بی بی بزنم اما دیروز زدم منفی شد گفتم دیگه نمیزنم امروز باز زدم😯خیلی سخته فکر نکنی تازه شش روز مونده به موعدم این روزای آخر سخت میگذره😔

ولی واقعا درد پری ندارم در عوض تیر کشیدن و گرفتگی عضله کمر و زیر شکم سمت چپ دارم اذیتم میکنه

خیلی سخته توجه نکنی من سعی میکنم فکر نکنم گفتم روز موعد بی بی بزنم اما دیروز زدم منفی شد گفتم دیگه ن ...

پس با منی 😉

منم ۶ روز دیگه موعدمه

ببین فقط بیخیال هرچی ک بخواد بشه میشه

پس با منی 😉 منم ۶ روز دیگه موعدمه ببین فقط بیخیال هرچی ک بخواد بشه میشه

ایشااله دوتامون بارداریم این ماه

حتما خبرشو بده نی نی هامون هم سن میشن اگه بشه😊

ایشااله دوتامون بارداریم این ماه حتما خبرشو بده نی نی هامون هم سن میشن اگه بشه😊

باشه حتما

راستی من این ماه واسه اولین بار لتروزول خوردم

سایز فولیم یکمی پایین بود دکتر بهم لترو داد البته بدون آمپول

ان شاءالله هردومون این ماه بارداریم

باشه حتما راستی من این ماه واسه اولین بار لتروزول خوردم سایز فولیم یکمی پایین بود دکتر بهم لترو دا ...

منم اتفاقا لترو بدون آمپول خوردم ایشااله بارداریم این ماه

من که هنوز پری نیومده خداکنه نیاد

شوشو میگه اصلا نمیزاره به بارداری فک کنیم پری میاد من نمیزاره به موعدم برسه پری میشم معمولا 

تاخیر ندارم اصلا😞😞

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز