2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
میدونی  نمیاد بشینه ک یا میاد یه چیز ببره یا یه چیز میاره بزاره  یا دستوری داره. ووووو یه ...

خب توم جلوشوهرت به مادرشوهرت بگووای من کی دوری کردم نمیام که شمااذیت نشی ماکه همیشه شمارومیندازیم توزحمت  

خونه کاردارم اصلاوقت ندارم همش تمیزیومثلاحالابچه داریواینجوریواونجوری درموردوسایلاتم مقصرخودتی عزیزدلم ازهمون اول گذاشتی که بیادببره دست بزنه یاهرچیزه دیگه ازالان به بعدبگوبهش 

بگومادرجون یاعمه خاله هرچی میگی حالاازاین به بعدچیزی خواستی به خودم بگوبهت میدم چون جای وسایلموعوض کردم یامثلابگواگه بهت وسیله ای دادم یابردی بزارروپله هاخودم ورش میدارم زحمت نکش

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوبت من چیه  خودش اگه کارای مامانش راضی نباشه یادش نمیمونه مامانشه و احترامش واجب! حرفایی میزن ...

میدونین اشتباه ماخانوماکجااس؟

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
خب توم جلوشوهرت به مادرشوهرت بگووای من کی دوری کردم نمیام که شمااذیت نشی ماکه همیشه شمارومیندازیم تو ...

هموون بد بختی جلو من نمیگه پشتم میگ.... مقصر نیسم  اصلا من رو نمیدم اینا پرو هستن   اره فکر خوبیه یه دفعه بگم اونجوری خودش موتجه میشه ....

اینجاس که باسیاست عمل نمیکنیم مثل مامانامثلابه هیچ عنوان نبایدپیش همسربدشونوبگیم این اولیش بوددوم اینکه تازمانی کپسرشون زن نگرفته اصلاپسرشون براشون مهم نیس ولی وقتی زن میگیره میشه همه چیززندگی مااااادرش  

به خاطرهمینم محبتش بدون چشم داشته یعنی بدون غززدن وگلایه کردن محبت میکنه ولی درعوض ماقبل ازدواج معشوقه ی خوبی هستیم ولی بعدش میشیم یه زن غرغروبداخلاق حالانمیگم همه همینجورین فقط مثال میزنم 

دلیلش اینه بایدمحبت کنیم باسیاست باشیم مثلاگه گداری نه همیشه جلوی چشم شوهرت برامادرشوهرت میوه پوس بکن براش چای بریزمثلایه کادوی کوچیک یه شالی که متناسب با سنش هست بگیروبگواین روسری رودیدم یادشماافتادمواینکه براشمادوختنش واقعا(جلوشوهری)یایه غذای درست میکنی خوشمزس به شوهرت بگووایی برامادتم ببردوس داره الان بوش بره بالاهوس میکنه گناه داره مثلاولی چندهفته یه بارنه همیشه که نشه وظیفه