2777
2789
عنوان

عصبانیت

140 بازدید | 13 پست

کمکم کنید منعد زایمانم خیلی عصبی شدم نمیتونم خودمو اصلا کنترل کنم سر بچم همش داد میزنم بعضی اوقاتم میخوام بزنمش ولی خودمو میزنم وقت دکتر رفتنم ندارم

باردار نیستم 

احتمالا شوهرت اصلا به فکرت نیست

متاسفانه منم یه دورهای اینجوری بودم

اینقد عصبی می شدم که از ترس اینکه به بچم آسیب نزنم خودم رو کتک می زدم

حالا بچم خیلی ترسو شده و از همه چی وحشت داره

فقط و فقط به این فکر کن آیا کارش اینقد بد هست که عصبی بشی

من الان بی خیال رفتارهدی شوهرم هستم ولی چه فایده کاش همون موقع بی حیال می شدم تا بچم ترسو بار نیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درکت میکنم منم اینطوری بودم اون اوایل ولی آیت الکرسی خودنم به خودم که صبور و خوش اخلاق بشم وبهترین رفتار رو با بچم داشته باشم اوایل اینقدر تو سر خودم میزدم شرایط خیلی سختیه با تمام وجود درکت میکنم

💐من دختر بارانم💐

عزیزم هر وقت عصبانی میشی یه چندتا نفس عمیق بکش  یه لیوان اب بخور  خودتو بذار جا بچت  ببین قیافت موقعه عصبانیت چه شکلی میشه دوست داری بچت در اینده وقتی ازش درباره مامانش سوال میکنن چنین قطافه ای بیاد تو ذهنش یا یه مامان صبور رو خوش اخلاق

باور کن ایت الکرسی معجزه میکنه بعد اینکه خوندم آروم گرفتم هر وقتی هم باز احساس میکنم حالم و حس ام خ ...

صلوات زیاد میفرستم وقتی عصبی میشم ولی خیلی بد عصبی میشم و واقعا انگار یکی میاد تو جونم منو تحریک کنه

باردار نیستم 

داغونم اصلا دست خودم نیست یهو عین جنون میاد تو وجودم 

میفهمم ولی تروخدا سر بچه ات خالی نکن بی گناهه پناهش تویی 

میدونی چقدر آدم توی دنیا هستن آرزو میکنن جای تو باش و بچه داشته باش

ایت الکرسی معجزه میکنه بخون و شکر خدا رو بکن بخاطر هدیه قشنگی که بهت داده

💐من دختر بارانم💐
میفهمم ولی تروخدا سر بچه ات خالی نکن بی گناهه پناهش تویی  میدونی چقدر آدم توی دنیا هستن آرزو م ...

خیلی خداروشکر میکنم وقتی عصبی میشم بعدش میشینم گریه میکنم همش میگم این کوچولو چه گناهی داره 

باردار نیستم 

شوهرم اصلا درک نداره همش میگه عرضه ی بچه نگهداشتنو نداری 

به شوهرت و حرف هاش اصلا توجهی نکن 

پیش خودت بگو من مامور شدم از طرف خدا تا به بهترین نحو ممکن این بچه رو در آرامش بزرگ کنم افسردگی هم بعد از زایمان رایجه اما همه چیز به خودت بستگی داره چقدر دامن بزنی بهش

الان ماموریت تو بزرگ کردن بچه ات هست پس سعی کن خوب از پسش بر بیای 

حرف های دیگران رو فقط بشنو اما هرگز اجازه نده باعث خراب کردن حالت بشن

💐من دختر بارانم💐
به شوهرت و حرف هاش اصلا توجهی نکن  پیش خودت بگو من مامور شدم از طرف خدا تا به بهترین نحو ممکن ...

خیلی روحیم داغونه کافیه یکی یچیز بگه انقد روم تاثیر میذاره اونروزم خراب میشه.ولی سعیمو میکنم به حرفات فکرمیکنمو خودمو درست میکنم ممنون وقت گذاشتی جواب دادی😙

باردار نیستم 

صلوات زیاد میفرستم وقتی عصبی میشم ولی خیلی بد عصبی میشم و واقعا انگار یکی میاد تو جونم منو تحریک کنه

بدنت یه چیزی کم داره...برو ازمایش خون بده و کم بود های بدنتو یا مولتی ویتامین تقویت کن...خوب میشی.

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.