2777
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 4 پست

سلام

خواستم ببینم چله ریارت عاشورا چجوریه؟؟

بنظرتون خوب هست بگیرم منم واسه حاجت!!

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

میگن خیلی خوبه اتفاقا منم دیروز تو یه تایپک یکی از نی نی سایتها میگفت گرفته خیلی خوب بوده حاجت روا شده ولی باید اصرار نکرد بگی خدایا میخونم مصلحتم بود بده اینطوری ناامید نمیشی 

ولی بدون اگه مصلحتت هم نباشه بخونی برابرده نشه برکت اون خوندن زیارت عاشورا تو زندگیت به روشنی معلوم میشه پس هیچ وقت ناامید نباش و به خدا شک نکن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
میگن خیلی خوبه اتفاقا منم دیروز تو یه تایپک یکی از نی نی سایتها میگفت گرفته خیلی خوب بوده حاجت روا ش ...

آره میدونم اصلا چیزی رو بزور از خدا نمیخام دلم خاست واسه دل خودم بخونم گفتم بپرسم ببینم چجویه خوندنش یعنی هرشب تا چهل شب باید بخونم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره میدونم اصلا چیزی رو بزور از خدا نمیخام دلم خاست واسه دل خودم بخونم گفتم بپرسم ببینم چجویه خوندنش ...

اره روزی یه دونه بخون و نیت کن تا چهل روز ان شاالله حاجت روا بشی من رو هم دعا کن ممنونم ازت 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
اره روزی یه دونه بخون و نیت کن تا چهل روز ان شاالله حاجت روا بشی من رو هم دعا کن ممنونم ازت 

ممنون عزیزم محتاجیم به دعا

حتما باید پاک بود واسه خوندنش؟؟