2777
2789
عنوان

پوشک

162 بازدید | 11 پست

سلام،

بچه ها کسایی که تجربه دارن، تو ماه های اول روزی چندتا پوشک تقریباً باید عوض کنیم؟

من هنوز زایمان نکردم اما با این وضعی که پوشک داره پیدا می کنه میخواستم زودتر چند بسته بخرم، ولی نمی دونم سایز 1 و 2 چند بسته اکیه.

ممنون می شم اگه نظراتون رو بگید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سايز ١ سه بسته بخر سايز دو هم سه بسته البته اگر پمپرز ميخري بقيه ملوكا حساسيت را ممكنه باشن

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
وای من اصن صفر نخریدم...از یک خریدم روش زده ۲ تا ۵ کیلو...خوبه دیگه؟

شماره بندیهای  پوشک رو خیلی  دقت نکن

بیشتر‌ به وزنی که نوشتن دقت کن

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

و اینم بدون که نوزاد تازه بدنیا اومده پوشک زیادتر مصرف میکنه

چون هی ریز‌ریز‌ دستشویی میکنه و زودی باید عوض بشه چون فوریی میسوزه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
ممنون، همون پمپرز می خوام بگیرم

خواهش ميكنم عزيزم 

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
شماره بندیهای  پوشک رو خیلی  دقت نکن بیشتر‌ به وزنی که نوشتن دقت کن

همون وزنشو دیدم زده ۲ تا ۵ کیلو...دیگه نینی بدنیا بیاد وزنش بین همینه من وزن ۳ کیلو واس بچم در نظر گرفتم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود