2777
2789
مثل من....فداتشم انشاءالله خدا به هر کی نداره بده نی نی سالم...انشاءالله ایندفعه خبر خوش میدی خانوم ...

ایشالا هر دوتامون خوش خبر باشیم این یکم ادرارش زیاده ظاهرا ولی یکم بگذره چند روز دقیق تر مشخصه عزیز من ک دلم روشنه بارداری😉😉😉😍😍 براتم از ته دل دعا میکنم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
مثل من....فداتشم انشاءالله خدا به هر کی نداره بده نی نی سالم...انشاءالله ایندفعه خبر خوش میدی خانوم ...

۱۰ روز خیلیه عزیزم خیلی وقت داره پر رنگ بشه 🌷🌷😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا هر دوتامون خوش خبر باشیم این یکم ادرارش زیاده ظاهرا ولی یکم بگذره چند روز دقیق تر مشخصه عزیز ...

سه تا قطره ریختم نمیدونم...انشاءالله بانوووو ممنون از دعای قشنگت انشاءالله توام خدا بهت به حق جدم یه نی نی سالم بده

۱۰ روز خیلیه عزیزم خیلی وقت داره پر رنگ بشه 🌷🌷😍😍

اینقدر اینروزا خبرای بد میشنوم تو کما رفتن مادربزرگم و سقط بچه جاریم همش استرس بهم وارد میشه برای همین میخوام زودتر بفهمم

اینقدر اینروزا خبرای بد میشنوم تو کما رفتن مادربزرگم و سقط بچه جاریم همش استرس بهم وارد میشه برای هم ...

به دلت بد راه نده عزیز ایشالا واسه تو خیره😍😍

انشاءالله که بخوبی برات پیش بره

ممنونم عزیزم.ایشالا شماهم یه نی نی سالم تو دلت داری

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...