2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

99 بازدید | 11 پست

خانمایی بودن که بدون قرص های تحریک کننده تخمک گذاری و امپول رها کننده باردار بشن؟

با وجود پلی کیستیک بودن؟

من تقریبا یکساله متفورمین استفاده میکنم و تقریبا ۵ماهه نزدیکی بدون مراقبت داریم 

میخواستم ببینم با توجه ب تجارب شما امکام بارداری برای من بدون قرص و امپول هست یا نه؟ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من از ابتدای اینکه پریود شدم تا الان که 26 سالمه همیشه پریود نامنظم داشتم.مثلا سه ماه یه بار پریود میشدم با درد زیاد..وزنمو کم کردم سه ماه شد دوماه یه بار ولی باز منظم نبود..تا اسفند ماه که خاستم برا بارداری اقدام کنم رفتم دکتر بهم دوفاستون داد.دوفاستونم که تحریک کننده نیس فقط برا تنظیم پریوده.به دکترم گفتم قرص تحریک بده گفت چون تازه اقدام کردی زوده لازم نی...من دوماه این قرص رو خوردم و دیگه نخوردم پیش خودم گفتم ولش کن نمیخام به دارو وابسته شم.از طرفی هم موقعیت ورزش کردن نداشتم.من اواخر خرداد ماه حامله شدم و الان 11 هفته ام..قبلش فراسیون یه بطری فقط استفاده کردم.حالا نمیدونم اون تاثیر داشته یا نع.ولی به نظر خودم چیزی که خیلی تاثیر داشتش بیخیالیم بوده.من قبلا خیلی استرس داشتم هرشب به بچه فک میگردم ولی یکی دوماه کلا بیخیال شدم.دکترم برام سونوی واژینال نوشته بود که روز سوم پریودی برم.منم فقط منتظر پریود بودم..هرچقد گذشت نشدم فقط لکه بینی داشتم.بی بی گذاشتم اونم دوتا..منفی شد.رفتم دکتر گفتم من حامله نیستم برام پروژسترون بنویسه.دکتر ولی آزمایش هورمونی نوشت و آزمایش بتا..گفتم وای چرا انقد می پیچونه.آمپول بده خب..شوهرم آزمایشمو آورد شوکه شدم.بتا 3300 بود.من یک ماه و نیم حامله بودم..بدون هیچ دارویی با پریود نامنظم تازه یه عالمه بار سنگینم بلند کردم به لکه بینی افتادم.عزیزم فقط خدارو فراموش نکن،از خدا برا همه خوب بخاه تا خدا برا خودت خوب بخاد

چیزی که من شنیدم خیلی تاثیر داره ورزش هستش،حتی اگه وزن مناسبی هم داری ورزش کن و اینکه آرامش داشته باش.الان تمام دغدغه های افراد پلی کیستیک اینه که نکنه نازا بشن.اینطور نیس اصلا.باید آروم بود و استرس نداشت

تو تغذیه ت هم دقت کن.ترشی نخور،غذاهای با طبع سرد تا میتونی کم بخور.و چیزی که خیلی مهمه روحیه و معنویته که به اعتقادات خودت بر میگرده.فقط کافیه بدونی خدا برا بنده ش بد نمیخاد.بهش توکل کن

من این اواخر سر نماز همش میگفتم خدایا هرچی تو بخای.حتی اگه ندادی هم ندادی،با اینکه گفتنش خیلی سخت بودا ولی از ته دل میگفتم خدای من شاهده...بعدشم همش اول برا بقیه دعا کردم گفتم خدایا اول به بقیه بده بعد اگه صلاح دونستی به منم بده.الانم که حامله م باز دعا میکنم برا همه.خدا خیلی بزرگ تر از این حرفاس،فقط کافیه بهش اعتماد کنی..فک نکن که من یه آدم مذهبی و چادری هستم.البته احترام میذارم بهشون ولی من یه دختر کاملا معمولی مث همه هستم

نمیدونم متفورمین قندرا میاره پایین و برای تنبلی تخمدان خب براچی باید این دوتارا باهم بخوری 

پلی کیستیک دارم خیلی چاقم شدم هنوزم نمیخوام اخه بچه دارشم براهمین جلوگیریم باقرصه

سلام عزیزم.من از ابتدای اینکه پریود شدم تا الان که 26 سالمه همیشه پریود نامنظم داشتم.مثلا سه ماه یه ...

بسلامتی عزیزم خدا برات حفظش کنه و بسلامتی ب بغلت بیاد ولی فراسیون چیه؟