2777
2789
عنوان

گندمی چه پوستیه؟

603 بازدید | 8 پست

سلام رنگ پوست منو دخترم مثل همه. تو خانواده خودمون. به من میگفتن سبزه ولی از وقتی ازدواج کردم همه میگن سفیدم ولی خیلی سفید هم نیستم. دخترمم همین رنگه مثلا کسی میپرسه پوستش چیه میگم گندمی بعد که میبینن میگن سفیده که. حالا واقعا خرید برای دختر 7 ماهم سخت شده. مثلا من همیشه دنبال رنگای سفید میگشتم تا پوستش روشن نشون بده ولی الان میبینم همه رنگا به شرطی که پررنگ یا کمرنگ باشن بهش میان. مثلا اگه نبرمش خرید یه لباس براش بگیرم اصلا به پوستش نمیاد ولی اگه همون رنگ بسته به رنگش پررنگ تر یا کمرنگ تر باشه خوبه. الان از کجا بفهمم رنگش چه جوریه چون اگه گندمیه برم لباسای مناسب گندمی بخرم. میشه راهنماییم کنید. اینم بگم برای خریدم که کیبرم لباس کنار پوستش بگیرم تا بیام تنش کنم خیلی فرق داره

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ پوست گندمی یکم تناژ طلایی داره برنزه طلاییـه خیـلی روشن سفید ک همون تناڗ سفید داره سبزه ...

آخه تو نت دنبال رنگ لباس برای گندمی میگشتم قهوه ای پوستا رو نشون میداد. برای این گندمی که شما میگین چه رنگ لباسایی خوبه چون دختر من همین طلایی روشنه

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته
آخه تو نت دنبال رنگ لباس برای گندمی میگشتم قهوه ای پوستا رو نشون میداد. برای این گندمی که شما میگین ...

خواهرم گندمیه رنگای سرد خیـلی بهش میاد

رنگ جیغ بهش نمیاد

رنگ سرد مث طلایی،یاسی،سبز پسته ای و..