2777
2789
آره من تمام خوابام معنی داره اینم بعدا فهمیدم چی بود

ميشه معنيش و بگي برام جالب بود

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خواب انقد میرقصیدم خیلی غیرعادی شاد بودم

بیدار شدم ترسیدم

فرداش انقدر دعوای بدی با همسرم کردیم سابقه نداشت اه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

شوهر من کارمند شهرداریه آدم دست به خیریه یه روزی یه خانوم دست فروش که میره اداره  میره به شوهرم میگه خانومت اگه لباساشو نخواست بیار واسه من از قضا شوهرم یادش میره به من بگه بعدا که خوابمو براش تعریف کردم.....

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
تو خواب انقد میرقصیدم خیلی غیرعادی شاد بودم بیدار شدم ترسیدم فرداش انقدر دعوای بدی با همسرم کردیم ...

وای جشن و مخصوصا خنده قهقهه خیلی تو خواب بده حتما صدقه بدین 

من آدم ترسویی نیستم اصلا ولی دو ماه بعد دیدن این خواب در و قفل میکردم چندبارم مدلای دیگه خواب دیدم اولش متوجه نشدیم چی به چیه شوهرم یادش نمیومد...بعد که فهمیدیم و کمک کردم دیگه خواب ندیدم