2777
2789
نه من تا حالا یه بارم هیچکدوم از این مجموعه های ابی نرفتم 😝😂 ولی حرم زیاد میرم خیلی خوبه ❤️😍

خوشبختم همشهری...من هم موجهای آبی تا حالا نرفتم😂

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

زیرکولرم ولی گرمه:|

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من تا حالا یه بارم هیچکدوم از این مجموعه های ابی نرفتم 😝😂 ولی حرم زیاد میرم خیلی خوبه ❤️😍

پیشنهاد میکنم بری کلی میتونی برقصی و کیف کنی♥️

اره من هر وقت دلم میگیره همش سعی میکنم یاد حرم بیفتم خوبه شما همیشه کنارشین

پیشنهاد میکنم بری کلی میتونی برقصی و کیف کنی♥️ اره من هر وقت دلم میگیره همش سعی میکنم یاد حرم بیفتم ...

اره واقعا از خدا بابت این نعمت بزرگ ممنونم 😍❤️ مدیونی فک کنی دارم پز میدم‌😜

راست میگه...مشهد خیلی سرده.بچه ها رو کردم زیر پتو...الان تو فکر بودم روسری سرشون کنم صبح بینی اشون ن ...

ای جان

اره من یه حدیثی خوندم ک از سرمای اول سال خودتونو بپوشونید ولی سرمای اخر سال خوبه حالا راستو دروغشو نمیدونم

واااااعی سلام همزاد جان چطووووووووری؟؟؟؟ خوبی؟؟؟؟

🤗خوبم.تو چطوری عزیزم؟😂

من اصلا از سرما خوشم نمیاد.والا به خووودا اشتباهی اینجا به دنیا اومدم..آماده تعویص با یک آبادانی یا یک جای گرم ام

🤗خوبم.تو چطوری عزیزم؟😂 من اصلا از سرما خوشم نمیاد.والا به خووودا اشتباهی اینجا به دنیا اومدم..آما ...

😐😂 اخ اخ منم با سرما مشکل دارم ترجیح میدم تو تابستون داغ باشم زیر کولر خنک بشم نه اینکه کاپشن بپوشم مثه ادم فضایی بشم 😐😂

ای جان  اره من یه حدیثی خوندم ک از سرمای اول سال خودتونو بپوشونید ولی سرمای اخر سال خوبه حالا ...

ما که فصل سرما خمه اش مریص داری داریم.امسال خدا به خیر کنه که میگن دارو هم نیست زیاد