2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

1190 بازدید | 15 پست

خانوما کیا زخم دهانه رحمشون با هیچ دارویی رفع نمیشه😢😢من هیچی بهم جواب نمیده

فیریز هم چون میگن قبل بارداری نباید کرد میترسم 

از سوزش دارم میمیرم😢😢

عسل واژینال استفاده کن عزیزم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه شبه دارم استفاده میکنم ولی هیچ تاثیری تابحال نداشته البته نمیدونم عسلش اصله یا نه ولی یه ذره شو ۵ ...

باید حداقل چهارده شب پشت سر هم استفاده کنی عزیزم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
منم فیریز کردم خوب شدم گرچه جواب رو پیش ی دکار دیگه بردم گفت ختی فیریزم لازم نداشت با دارو حل شد، چر ...

منم هز همون میترسم ولی چند تا دکتر رفتم بخدا هزار جور دوا دکتر ولی خوب نمیشم،علائمت چی بود عزیزم؟؟

من 9 ماه بعد زایمان طبیعی چکاپ کامل دادم و تو ازمایشا گفت ک زخم داری ،میگفت انگار تو حین زایما ...

سیر هم امتحان کردم ولی دو بار کلا اونو میزترم سوزش پیدا میکنم،عزیزم چقدر زود راضی به انجام فیریز شدی وقتی هیچ علائمی نداشتی

سیر هم امتحان کردم ولی دو بار کلا اونو میزترم سوزش پیدا میکنم،عزیزم چقدر زود راضی به انجام فیریز شدی ...

عزیزم منم زخم داشتم بادارو خوب نشدم فریزکردم بچه هم ندارم،از چی میترسی؟ اگه فریزبرات تنهادرمانه حتماانجام بده فقط بدیش اینه یعدفریزتا سی چهل روز باید رابطه نداشته باشی تا ده بیس روزم همش ترشحات آبکی داری باید ازنواراستقاده کنی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

منم عفونت و زخم دهانه رحم بزرگ مقاوم به درمان دارم، برام درخواست کولپوسکوپی کرده پزشکم

در حال موتم از استرس و نگرانی

و تا حالا هم سابقه بارداری نداشتم

به منم گفت باید فریز کنی اگه کولپوت خوب باشه

خدایا ما رو با مریضی امتحان نکن   

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
منم عفونت و زخم دهانه رحم بزرگ مقاوم به درمان دارم، برام درخواست کولپوسکوپی کرده پزشکم در حال موتم ...

واااای منم بخداااا دارم از ترس و استرس میمیرم و ازمایش پاپ اسمیرم مشکوک بودش،دکتر برام ازمایش اچ پی وی نوشت گفت مشکلی نداره و مکفی خداروشکر منم حتی خودم گفتم برتم کولپوسکوپی بنویس انجام بدم گفت نیازی نیست،تورو خدا اگه هر کاری کردی خوب شدی به منم بگو از سوزش دارم میمیرم

عزیزم علائمت چی بود؟؟؟ الان با فریز خوب خوب شدی؟؟

موقع رابطه سوزش داشتم باترشحات زیاد

ولی پیش دوتا دکتر رفتم هردوسریع گفتن زخم داری،اره بعدچهل روز رابطه نداشتن بعدفریز و دارو خوب شدم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...