تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
سه شبه دارم استفاده میکنم ولی هیچ تاثیری تابحال نداشته البته نمیدونم عسلش اصله یا نه ولی یه ذره شو ۵ ...
باید حداقل چهارده شب پشت سر هم استفاده کنی عزیزم.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
سیر هم امتحان کردم ولی دو بار کلا اونو میزترم سوزش پیدا میکنم،عزیزم چقدر زود راضی به انجام فیریز شدی ...
عزیزم منم زخم داشتم بادارو خوب نشدم فریزکردم بچه هم ندارم،از چی میترسی؟ اگه فریزبرات تنهادرمانه حتماانجام بده فقط بدیش اینه یعدفریزتا سی چهل روز باید رابطه نداشته باشی تا ده بیس روزم همش ترشحات آبکی داری باید ازنواراستقاده کنی
منم عفونت و زخم دهانه رحم بزرگ مقاوم به درمان دارم، برام درخواست کولپوسکوپی کرده پزشکم در حال موتم ...
واااای منم بخداااا دارم از ترس و استرس میمیرم و ازمایش پاپ اسمیرم مشکوک بودش،دکتر برام ازمایش اچ پی وی نوشت گفت مشکلی نداره و مکفی خداروشکر منم حتی خودم گفتم برتم کولپوسکوپی بنویس انجام بدم گفت نیازی نیست،تورو خدا اگه هر کاری کردی خوب شدی به منم بگو از سوزش دارم میمیرم