2777
2789
برای اون خاطره که اومد تو ذهنت😁😂

مثال زدم ک محکوم ب خیانت نشم😂😂😂

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن بحث عشق و عاشقی رو هم که بزاریم کنار من 

خاطرات فوت بابامو بیمارستان رفتنشو دفن کردنشو اینارو بخدا هزار بار سعی کردم فراموش کنم نششششششد که نشدددددد

بابا خاطره میاد تو ذهن آدم خوووودش میاد دعوت نامه نمیفرستم واسش علاقه ای ندارم مثلا دفن کردن بابامو یادم بیاد 

ولی تا فکرش میاد تو سرم حالو هوامو بهم میریزه 

میزارمش کنار

خاطره زنده شدن دست خود آدم نیس اما کنترل اینکه ادامه اش ندیم دست خودمونه 

قبول کنیم 

لطفا#  

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
باشه ی عمر با یاداوری خاطرعشقت ب شوهرت خیانت کن...موفق باشی😘

عشق من شوهرمه....ی عمرم یادآوری نمیکنم گاهی مثل همه آدما خاطره ها میاد تو ذهنم😊 خاطره ها از ذهن هیچکس پاک نمیشه مگر اینکه شما لطف کنی دعا کنی من فراموشی بگیرم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
نه نگفت.تو ماشین چشمم به گوشیش افتاد به خانوادم گفتم گفتن عادیه.ابرومون میره هنوز یه هفته نگذشته بود ...

پس تو عقد فهمیدی

میدونم سخته ولی بش فک نکن شاید تموم شده باشه براش کاملا.

برای من جالبیش اینه شوهرم چقد تلاش کرد تا با همکاری خانواادم مثلاااا عشقمو بزنن کنار و خودش شوهرم بشهههه😅

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
چه طوری لطیفتر بگم قربون صدقه شون میرم که بابا به خدا بقیه مردم هم ادمند و دل دارند. اون زن بدبخت ...

آره واقعا اگه کسی فک میکنه نمیتونه فراموش کنه و از دلش بندازه بیرون نباید ازدواج کنه حداقل کارش اینه

ببخشیدا ولی.....چقد بدبخته شوهرت استاتر از ته دلم براش ناراحت شدم،فقط ی لحظه خودتو جاش بذار جاتون عوض شه،شوهرت امشب عکس عروسی عشقشو می دیذ و غصه می خورد،چ حسی داره،امیدوارم حالت خوب شه،قصدم سرزنش نبود ناراحت نشی از حرفم،

عشق من شوهرمه....ی عمرم یادآوری نمیکنم گاهی مثل همه آدما خاطره ها میاد تو ذهنم😊 خاطره ها از ذهن هیچ ...

دقیقاااااا گذشته میاد تو ذهن ادمممم حالا اون  اتفاق هم جزیی از گذشته است ولی شوهر الانمممووو با دنیاااا عوض نمیکنمممم🙆

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
اره خیلی.کاش نمیفهمیدم.

یه بار با همسرم تو ماشین بودیم.

آهنگ خداحافظ خواجه امیری از رادیو پخش میشد، فورا همسرم رادیو رو خاموش کرد.

پرسیدم : چرا؟

گفت: هیچی منو یاد یکی می اندازه

من عاشق همسرم هستم و اون هم واقعا عاشقانه دوستم داره،اینو بارها ثابت کرده و خدای نکرده کوچکترین اشتباهی ازش ندیدم.

ولی از اون موقع تقریبا 2 سال می گذره، از اون خیابون، اون منطقه شهر، اون اهنگ لعنتی متنفرم

درک این قضیه انقدر سخته؟ 

😅😅😅 ن اینو مثال زدم ک یهو مثلا خاطره اینطوری یاد آدم میاد

عزیزم حسود نیستم قشنگم.

ان شاالله همیشه ازش محبت ببینی وخوشبخت باشی.

بله بعضی وقت شوهرمنم مهربونی میکنه بعم/منتها مهربونیاشون فرق میکنه باهم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸
اصن بحث عشق و عاشقی رو هم که بزاریم کنار من  خاطرات فوت بابامو بیمارستان رفتنشو دفن کردنشو این ...

هی توضیح نده عزیزم...خاطره یادت میاد ینی خیانت باید سرتو بکوبی بجای فراموشی بگیری تمام😆

عشق من شوهرمه....ی عمرم یادآوری نمیکنم گاهی مثل همه آدما خاطره ها میاد تو ذهنم😊 خاطره ها از ذهن هیچ ...

پس گاهی مث همه ادمای خیانتکار با یاداوری خاطره هاتون😑ب شوهرتون خیانت کنین.حرفای خودتونه دیگ 

هی توضیح نده عزیزم...خاطره یادت میاد ینی خیانت باید سرتو بکوبی بجای فراموشی بگیری تمام😆

تمااااممممم😁😂