2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هيچ فرقي نداره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

يه سوال مهم و در اکثر مواقع بدون جواب اما اين سوال رو بايد از دو نظر بررسي کرد.

1- از نظر زيبايي سينک روکار بهتره يا توکار ؟

شايد خودتون جواب اين سوال رو خيلي سريع بدين :  سينک تو کار

يه عده خيلي کمي هم ممکنه بگن سينک روکار ،در هر صورت مهم اينه که شما چي مي پسنديد.

ما هم صد در صد از لحاظ زيبايي سينک تو کار رو  پيشنهاد مي کنيم. تو  يه آشپزخونه با  طراحي حرفه اي  اگر از  سينک  روکار  استفاده  بشه ، ممکنه  تو  ذوق خيليا بزنه، همينطور که شما تو هيچ يک از طرح هاي ژورنالي سينک روکار نمي بينيد.

توجه کنيدکه تو آشپزخونه با طراحي مدرن اغلب سينک هاي  مستطيل بدون لبه هاي گرد و  تو  آشپزخونه با طراحي کلاسيک سينک هاي بيضي يا  گرد بدون  لبه هاي  تيز توصيه ميشه . البته  اين  مسئله  مطلق نيست و ميتونه  به تناسب طراحي  استثناء هم داشته باشه .

2-از نظر فني سينک تو کار بهتره يا روکار ؟

ممکنه شما اين جمله رو از اطرافيانتون زياد شنيده باشيد که :

"من تو آشپزخونم سينک تو کار بستم ، باور نمي کني ، صفحه دور سينک  باد کرده.
          هر وقتم  که ظرف  ميشورم  بعدش بايد يه دستمال دستم باشه دورشو خشک کنم
          و ..."   بعد يکي ديگه ميگه :

" آره منم قبلا سينک توکار داشتم ولي الان  اين خونه جديده سينکش  روکاره خيلي
          راحت ترم "

و در نهايت شما اين وسط سر در گم مي مونين :

"سينک توکارو بگيرم با دردسراش چي کار کنم ؟"  
          "سينک روکار بگيرم قشنگي اون يکي رو نداره..."

اما واقعيت چيز ديگريست . از نظر آب بندي ، سينک هاي توکار اگر بهتر از سينک هاي روکار نباشن  چيزي  هم کم ندارن . اگر کسي سينک تو کار  استفاده  کرده  و صفحه کابينتش باد کرده ، مشکل از آب بنديشه ، نه تو کار بودنش .

کابينت سازاي با تجربه وقتي جاي سينک رو  درميارن ، با چسب  آکواريوم  (سيليکون) تمام سطح برش خورده رو پوشش ميدن و بعد  از زير ، دور سينک  رو چسب  آکواريوم   ميزنن . حتي اگر سينک خودش نوار آب بندي داشته باشه ،  حتما بايد اين  کار ا نجام بشه،به طوري که وقتي سينک رو سرجاش قرار ميدن دراثر فشار چسب از کناره هاي سينک بيرون بزنه و بعد از اين مرحله حتما بايد بست هاي زير سينک محکم بشه 

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....