2777
2789
عنوان

اقدامی هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست

مثلا الان تخمدان راستم داره تیر میکشه..

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
ان شاءالله  ان شاءالله شما این ماه مامان بشی بحق حضرت زهرا

وااای انشالله شماهم به حق حضرت زهرا و امام زمان این ماه باردار باشی.

انشالله مثبت باشه

انشالله کللللی ذوق کنی و  از شادی گریههههههه😍😍😍

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من میگم فعلا نرو بزار یه چندروز از موعدت بگذره

اخه نمیدونم تایپیکمو خوندی یا نه من ۲۴ مرداد باید پری میشدم ۲۳ و ۲۴ لکه بینی داشتم ۲۵ تا ۲۷ خونریزی خیلیییییی کم ی ذره از لکه بینی بیشتر داشتم سیکلم ۷ روزس بعدش تا امروز فقط لکه بینی قهوه ای دارم ک امروز خیلی کم شده از غروب تاحالام تکرر ادرار گرفتم و علائمی ک گفتم حدود یک هفتس وجود داره جدیدا هم سرم گیج میره چشمام سیاهی میرن😄😄😄 شوهرم میگ باردار نباشی احتمالا تمومی😂😂 یه همچین روابط عاشقانه ای داریم ما😂😂

مثلا یه روز یکی بهم بگه مامان😍😍

این چه وضعشه اخه اگه من باردار نیستم چرا حتی ی لیوان آب میخورم حالت تهوع بهم دست میده😭😭😭😭 نوموخوام چرا اینجوری شدم جدی جدی نمیرم خوش بحاله شوهرش بشه

مثلا یه روز یکی بهم بگه مامان😍😍

منم دقیقا همینطوریم....

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره

منم تو اقدامم ماه اولمه خیلی سخته انتظار که موعدش برسه که ببینی نتیجه گرفتی یا نه، کووو تا ۲۶.... خداکنه این ماه هممون جواب بگیریم

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
منم تو اقدامم ماه اولمه خیلی سخته انتظار که موعدش برسه که ببینی نتیجه گرفتی یا نه، کووو تا ۲۶.... خد ...

منم ماه اولم..

شما روز چندم سیکل هستید؟