2777
2789
عنوان

اقدامی هااا

123 بازدید | 24 پست

من یه ۱۳روز دیگه پریودیمه ولی تا اون موقع رو لحظه شماری میکنم

شماها دارید چیکار میکنید که زیاد فکر نکنید؟

یعنی با هر درد ریزی هشیار میشم که باردارم !!بعد میگم نه الان که هنوز زووده 

کلا میگم یعنی میشه یا نمیشه..

دائم دارم فکر میکنم تو نت جستجو میکنم و ...

شماهام اینجورین؟؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره منم همینطور. پس فردا موعدمه و خب همیشه عقب میندازم .هیچ علائمیم ندارم. امیدم ندارم میدونم ک حامله نیستم 😭😭😭😭😢

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤

دقیقا مثل من منم همین کارارو میکنم تا یه کم حالت تهوع میگیرم میگم آخ جون حامله ام اما بعد میگم اووووه کو تا 28 ماه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
بله منم اینجوریم

پس شبیه خودمم هستن😑از یه طرف میدونم که بیخیالی بهترهاا ولی نمیتوونم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اره منم همینطور. پس فردا موعدمه و خب همیشه عقب میندازم .هیچ علائمیم ندارم. امیدم ندارم میدونم ک حامل ...

انشالله بارداری ...

نكن عزيزم يهو پريود ميشي خداي نكرده مثل من ميخوره تَو ذوقت عزيزم 

😣😣😣😣

چند وقت اقدامی

ماه اولممه البته یبار سقط داشتم

من که امروز آزمایش دادم بتام 1.20بود خورد تو ذوقم

عززیززم.

انشالله ماه بعد

خخخ منم تا زمانی ک علائمی نداشته باشم یادم نیس ولی همچین ک یذره احساس تهوع و درد زیرشکم و درد سینه هام میاد سراغم استرس میگیرم فعلا هم در حال استخاره هستم ک برم سونو یا آز یا نرم استرس دارم میترسم بخوره تو ذوقم

مثلا یه روز یکی بهم بگه مامان😍😍
خخخ منم تا زمانی ک علائمی نداشته باشم یادم نیس ولی همچین ک یذره احساس تهوع و درد زیرشکم و درد سینه ه ...

من میگم فعلا نرو بزار یه چندروز از موعدت بگذره