2777
2789

رنگش هم مهمه چون موهاش همه جا ميريزه و به لباسهاتون ميچسبه 

مثلا اگه سفيد باشه لباسهاى تيره تون رو مدان بايد رول بکشى

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
جايى که ميخواى دستشويى اش رو بذارى از قبل تعيين کن ببين جاى مناسبى داريد, خاک از توى دستشويى ميپاشه ...

میخام تو یکی از خابامون بذارمش یه جای خوشکلم همونجا دیدم براش میگیرم خیلی بزرگ و‌نازه تا چند سالگیشم توش جا میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کثیف باشن میشوریشون تمیز میشن یا اصا برو بده یکی از همین مراکز خدمات سگ و گربه بشورنش

اونا لاغرودضعیفن چهره خاصی ندارن من میخام چهرش خاص باشه تک باشه امروز نمیدونی چجوری ب بغلم چسبیده بودن وااییی

در اين موارد هم تصميمت رو بگير

بچه ميخواى يا بزرگ

چه نژادى

غذاى خشک قراره بخوره يا خونگى

عقيم ميکنى يا نه

البته بهترين کار اينه که نخرى , از کسانى که رايگان واگذار ميکنن يه دونه رو سرپرستى اش رو بگيرى

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
میخام تو یکی از خابامون بذارمش یه جای خوشکلم همونجا دیدم براش میگیرم خیلی بزرگ و‌نازه تا چند سالگیشم ...

دستشويى اش رو ميخواى بذارى توى اتاق خواب؟ تا چند سانت اطرافش خاک پخش ميشه ها

در مورد جاى خواب هم حساس نباش اکثرا توى جاى خوابشون نميخوابن هر چند روز يه جاى خونه ميخوابن

اونا لاغرودضعیفن چهره خاصی ندارن من میخام چهرش خاص باشه تک باشه امروز نمیدونی چجوری ب بغلم چسبیده بو ...

هر جور صلاح میدونی. گربه های خیابون مگه اینجور نیستن تازه ما یه گربه تو کوچه خوابگامون بود هم پشمالو بود هم خیلی چاق به طوری که فرار براش سخت بود. میخوای ادرس بدم برو بگیرش

بهترين حالت اينه که اگه دوتا دستشويى داريد يکيش رو اختصاص بديد به اون درش هم هميشه باز باشه

اگه بچه ندارى به اينم فکر کن که وقتى بچه بياد ميتونى نگهش دارى؟

من دخترم دو سالشه از اول گربه داشتيم خيلىهم با هم خوب بودن ولى خب کارت زياد ميشه ديگه